Trond Moi og Toralf Bølgen gleder seg til en ny æra på Bølgen & Moi Gimle. (Foto: Dag Thorenfeldt)

Bølgen & Moi flytter til Gimle

Bølgen & Moi flytter restauranten på Briskeby litt lenger ned i «gata», nærmere bestemt til Frogner House på Gimle.

Publisert
Bølgen & Moi flytter til Gimle. (Foto: Tom Nissen)

Briskeby-restauranten har vært Bølgen & Mois flaggskip siden oppstarten for 19 år siden med et relativt stort innslag av kjendiser og gjester fra finansmiljøet.

Men medeier og kokk; Trond Moi, er overbevist om at stamgjestene vil følge med på flyttelasset til Bygdøy Allé 53 i slutten av august. Navnet på den nye restauranten blir for øvrig Bølgen & Moi Gimle.

Bedre plass, beliggenhet og tilbud

Administrerende direktør Harald Berger gleder seg over bedre plass, beliggenhet og tilbud på Bølgen & Moi Gimle. (Foto: Dag Thorenfeldt)

– De nye restaurantlokalene, som ligger i et bygg fra 1912, er bare ti minutters gange fra Briskeby-restauranten. I tillegg til ærverdige lokaler får vi en langt bedre beliggenhet i det som vel kan kalles Oslos flotteste strøk. Og ikke minst får vi mer plass både til inne- og uteservering og et langt bedre totaltilbud med åpne dører alle dager og frokost seks av syv dager i uka, sier Moi i en pressemelding.

– Og så vil vi selvsagt fortsette med våre berømte champagne-lunsjer samt Saturday Night live-arrangementer og after work-samlinger, forteller Trond Moi som opplyser at de ansatte selvsagt også blir med over til den nye restauranten.

– Et løft for oss alle

Linn Albertsson skal drive Bølgen & Moi Gimle. (Foto: Dag Thorenfeldt)

– Jeg tror ikke dette bare blir et løft for gjestene, men også for oss selv. Alle er nå veldig motiverte for å starte med noe helt nytt, noe som vi også tror kan resultere i at de ansatte, om mulig, blir enda mer inspirerte til å lage utsøkte matretter og yte enda bedre service, sier restaurantgründeren, som opplyser at Bølgen & Moi også skal åpne ny restaurant i Bodø neste år.

En av dem som gleder seg veldig til å åpne ny restaurant, er daglig leder på Bølgen & Moi Briskeby, Linn Elisabeth Albertsson, som også skal drive det nye etablissementet på Gimle.

Søndagsbrunch

– Etter mange flotte år på Briskeby, går vi inn en ny æra på Gimle. Vi skal greie å ta med oss den gode atmosfæren fra Briskeby over i nye og mer romslige lokaler. Jeg ser fram til å kunne tilby et stort og veldig solrikt uteservingsområde og fasiliteter som gjør at vi kan arrangere lukkede selskap for grupper på opptil 140 personer. Og så blir det jo frokostservering alle dager minus på søndager da vi tilbyr brunch med byens beste dessert-buffet, sier Bølgen & Moi Gimle-sjefen.

Det var mangel på fornying av en utgående leiekontrakt som førte til at restaurantkjedens ledelse til slutt bestemt seg for å flytte etablissementet fra Briskeby til Frogner House Apartments i Bygdøy Allè 53, der daglig leder Pierre Jansson nå ser fram til et fruktbart samarbeid med Bølgen & Moi.

– Dette blir rett og slett perfekt match, sier Jansson.

31. august er det duket for en stortstilt innflyttingsfest på Gimle.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Bølgen & Moi

* Bølgen & Moi ble startet i 1995 av kjendiskokken Trond Moi og vinkelner Toralf Bølgen med en visjon om å gi gjestene en opplevelse inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst. I tillegg er Harald Berger med på eiersiden.

* Nå består virksomheten av blant annet sju restauranter; henholdsvis Briskeby (som nå blir erstattet med Gimle), Tjuvholmen, Kristiansand, Stavanger, Drammen, Gardermoen og Flesland, med til sammen over 180 ansatte.

* I tillegg har Trond Moi og Toralf Bølgen også skrevet en rekke mat- og vinbøker og driver i en utstrakt kurs- og konsulentvirksomhet.

Powered by Labrador CMS