Joe Harald Strand (til høyre) blir ny daglig leder for BFSN. Her sammen med avtroppende fungerende daglig leder Arne Dalseng (til venstre) og styreleder Brede Hemma.

Ansatt som ny daglig leder i BFSN

Joe Harald Strand er ansatt som ny daglig leder i Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN). Han begynner så smått i stillingen høsten 2016.

Publisert
Joe Harald Strand er ansatt som ny daglig leder for BFSN.

Joe Harald Strand er født i 1969, og er i dag hotelldirektør på Spåtind Sport Hotell. Han har bred erfaring som leder, blant annet fra hoteller og restauranter i inn- og utland, ved Posten Norge og Reaktorskolen.

Arne Dalseng har vært fungerende daglig leder for BFSN etter at Steinar Stensson valgte å trekke seg som daglig leder, men nå er ny daglig leder på plass.

Strand tar over etter Arne Dalseng, som har ledet foreningen på midlertidig basis etter at Steinar Stensson valgte å trekke seg som daglig leder tidligere i år.

Les også: Dalseng overtar BFSN igjen

I full gang i løpet av høsten

– Strand begynner hos oss noe fleksibelt tidlig på høsten 2016, mens han avvikler som direktør på Spåtind Sport Hotel. Senhøstes vil han være i 100 prosent stilling som daglig leder i BFSN, og overtar da etter meg – som etter hvert vil prøve å finne meg til rette som pensjonist, sier BFSN-veteran Arne Dalseng.

Flytter tilbake til Oslo

Allerede nå fra starten vil Strand bruke noe fritid på å gjøre seg kjent med dere og med aktiviteter og gjøremål i foreningen, delta i noen møter og annet.

– Vi får altså en god og fleksibel overgang i forbindelse med lederskiftet, noe vi er svært fornøyd med, sier Dalseng, som er storfornøyd med å få en ny daglig leder på plass i foreningen.

Joe Harald Strand flytter tilbake til sin leilighet i Oslo, som han og hans samboer har leid ut mens de begge har arbeidet på Spåtind Sport Hotell.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge - BFSN

BFSN ble stiftet i 1977, og er en landsomfattende medlemsorganisasjon, eid og finansiert av medlemsbedriftene.

Medlemmene i BFSN er bransjens ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Utstyr og tjenester spenner over samtlige områder som er relevante for bransjen og leveransene fra bransjen.

Medlemsbedriftenes kunder er alle typer serveringssteder og produksjonsledd i en rekke sektorer.

Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av leveranser i Norge.

Du kan lese mer på BFSN.no

Powered by Labrador CMS