Christian Fredrik Sandberg sammen med foreldrene Vigdis og Per Eilif Sandberg og NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold. Foto: NHO Reiseliv.

Christin Fredrik Sandberg er Årets unge leder

Hotelldirektør Christian Fredrik Sandberg (32) er kåret til Årets unge leder av NHO Reiseliv.

Publisert

Den nyopprettede prisen ble delt ut av NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold under NHO Reiselivs årskonferanse på Lillehammer tirsdag.

Sandberg kommer fra herskapelige Hoel Gård på Nes-halvøya ved Mjøsa, hvor familien har drevet reiselivsvirksomhet siden 1994. Etter studier i forretningsadministrasjon og hotelledelse har Sandberg gått gradene fra resepsjonist til konferansesjef og salgssjef i Nordic Choice Hotels. I 2011 ble hedmarkingen en av landets yngste hotelldirektører da han fikk sjefsansvaret på Saga Hotel Oslo. I dag er Sandberg leder ved både Saga Hotel Oslo, Saga Apartments Oslo og Saga Hotel Oslo Central, hvor han har ansvar for over 50 medarbeidere samt økonomi og salg.

«Christian Fredrik Sandberg er en respektert, dyktig og fremadstormende ung leder med reiseliv i blodet. Han har levert svært gode resultater med Saga og satt et lite og kjedefritt hotell på reiselivskartet i hovedstaden. Sandberg er kjent for å jobbe etter klare målsettinger, og under hans ledelse har Saga Hotel rykket helt opp i tetsjiktet på Tripadvisors rating av Oslos hoteller. Sandberg har rykte på seg for å være en åpen og inkluderende leder som alltid har døren på gløtt for sine ansatte. Vi mener Sandberg er et svært positivt forbilde for andre unge mennesker i reiselivet og et strålende eksempel på at det er mulig å gjøre lederkarriere som ung i en svært viktig fremtidsnæring for Norge», skriver juryen i sin begrunnelse.

Sandberg har vært nominert til flere reiselivspriser tidligere. I 2015 kom hotelldirektøren med på E24s liste over de 100 største ledertalentene i Norge.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS