For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

En glad gjeng som møttes på Deich da avtalen var signert. Fra venstre Siri Løining (konsept-og utviklingssjef Deich), Ea Syse Lykke (utleiesjef Deich), Bjørn Tore Furset (eier Fursetgruppen) og Gjøran Sæther (administrerende direktør for Fursetgruppen)

Fursetgruppen skal drive Brasserie Deich

Fursetgruppen har revitalisert gamle institusjoner som Grand Café og Ekebergrestauranten. Nå vil de etablere en ny klassiker i Oslos uteliv, som ansvarlig for utvikling og drift av brasserie, bar, event- og selskapslokaler i hjertet av fotohuset Deich.

Powered by Labrador CMS