I løpet av sommeren blir de mange konserter i Palmehaven på Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

Kjente og kjære artister med konserter i Palmehaven

Det blir konserter med noen av landets største artister i Palmehaven på Britannia Hotel i sommer.

Denne sommeren inviterer Britannia Hotel og Dora 3 til en serie med akustiske sommerkonserter i ærverdige Palmehaven. Kjente og folkekjære norske artister kommer – som Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Jo Nesbø, Bjarne Brøndbo og Ingrid Bjørnov, hver helg fra 19. juni til 15. august.

Hotelldirektøren gleder seg

Hotelldirektør Mikael Forselius er stolt over å kunne presentere konserter med mange av de aller mest folkekjære artistene vi har i Norge

– Når den planlagte sommerferien for folk flest til utlandet nå er blitt endret til norgesferie, og artistene som også har fått endrede planer, ivrer etter å spille igjen, så vi en mulighet til å lage noe helt spesielt hos oss på Britannia hver helg i sommer.

Vektlegge sikkerhet og legge til rette for trygge konserter

-Artist In Residence er et akustisk konsert-format i Palmehaven, der artistene flytter inn på hotellet og spiller over flere kvelder – litt som i Las Vegas. Du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill, i en atmosfære du ikke finner maken til noe sted i landet.

Hotelldirektøren presiserer samtidig at man vil vektlegge sikkerhet og legge til rette for trygge konserter under myndighetenes til enhver tid gjeldende retningslinjer.

– Palmehaven har plass til 250 gjester, men vi har justert ned antallet plasser til 120-130 for å ha nok avstand mellom bordene, så dette blir virkelig en eksklusiv opplevelse både for artistene og publikum.

Dette er programmet

I sommer kan du oppleve følgende artister på Britannia Hotel:

19. - 20. juni – Mari Haugen Smistad - La Vie En Rose, Edith Piaf

26. - 27. juni – Jo Nesbø

3. - 4. juli – Odd Nordstoga

10. - 11. juli – Bjarne Brøndbo

17. - 18. juli Are Hembre

24. - 25. juli Torstein Flakne

31. Juli - 1. august – Eva Weel Skram

7. - 8. august – Ingrid Bjørnhov

14. - 15. august - artist bli offentliggjort senere

Britannias kjøkken serverer

Britannias kjøkken skal servere skalldyrsplatå med de aller beste lokale råvarer fra Trøndelag som akkompagnement til konsertopplevelsen.

Arrangør og daglig leder i Dora 3, Børre Johnsen har fått på plass hele programmet på rekordtid og gleder seg over å kunne berike sommeren i Trondheim med Artist In Residence konserter på Britannia:

– Trondheim sin egen storstue, Britannia Hotel åpner Palmehaven for en flott norsk artistflora og bekrefter sin stilling som kulturhotell. Vi er heldige som har fått på plass så mange artister til Norges mat og konsertmekka i sommer, sier han før utdyper konsertprogrammet:

Mer om artistene

– Åpningen blir fredag 19 juni med byens store lille sangfugl Mari Haugen Smistad, som på særegent vis skal hylle Frankrikes sangfugl Edith Piaf i de flotteste omgivelser, med seg har hun både stryker og pianist, sier Johnsen.

Så kommer de på rekke og rad: Jo Nesbø, med Lars Jones ved sin side, med gode historier og fine låter fra Di Derre katalogen. Odd Nordstoga, Norges nasjonalskald tar med seg Gjermund Silseth, og synger om Farfar og hvor viktig det er å ha venner.

Bjarne Brøndbo har bygget seg opp en bunke med gode historier gjennom et langt artistliv på veien med DDE, og serverer disse, uten filter, ispedd noen klassiske DDE slagere – det blir stemning!

Ahh Are Hembre, for en sanger, han har med seg Trond Hustad på klaver, og sammen skal de fremføre de fineste trønderske visene du kjenner fra før. Det er da du ønsker du er Trønder, noen er faktisk så heldige å være det. Her kommer de som perler på en snor – fra Otto til Åge.

Rockens Gentleman entrer Palmehaven, Torstein Flakne har en uendelig rekke hits å velge blant, og en lang rekke historier å fortelle fra inn og utland. Stage Dolls og norsk rock sin stolthet kommer for å fremføre disse godlåtene slik de ble skapt, en mann og hans gitar.

Fra rock til pop, når Sogndal sin popdronning kommer til Britannia, som jo er skapt for både dronninger og sølvstruper. Eva Weel Skram har de siste årene fremstått som norsk pops yndling av de som synger på norsk, og det gjør hun jo tindrende klart, som om hun skal vært vokst opp i dalføra i Sogn – og det har hun jo!

– Så faller det hele voldsomt på plass, når selveste Ingrid Bjørnov dukker opp i Palmehaven i august. Det vil bli latter og det vil bli genuin musikalitet – vi elsker Ingrid, ivrer en fornøyd Børre Johnsen fra Dora 3.

– Artist In Residence og denne konsertserien oppsummerer hva Palmehaven har vært og betydd helt siden åpningen i 1918 – en arena for de helt unike opplevelsene, vertskapet og atmosfæren. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen for å gjøre det vi gjør aller best, sier restaurantdirektør ved Britannia Hotel Ida Dønheim.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS