Det gamle og de nye bygget til Nøgne Ø, som nok en gang er stemt frem blant de 100 beste bryggeriene i verden. (Foto: Nøgne Ø.)
Det gamle og de nye bygget til Nøgne Ø, som nok en gang er stemt frem blant de 100 beste bryggeriene i verden. (Foto: Nøgne Ø.)

Nøgne Ø nok en gang blant verdens 100 beste

Grimstad-bryggeriet Nøgne Ø er for 14. gang, og som det eneste norske bryggeriet, stemt frem blant de 100 beste bryggeriene i verden.

Publisert

Det brukerstyrte nettstedet Ratebeer.com publisert denne uka sin liste over de 100 beste bryggeriene i verden for 2020, stemt frem av sine brukere.

Listen er i hovedsak basert på brukeranmeldelsene fra 2020, men det er også i noe grad vektlagt anmeldelser de siste fire årene. Det er registrert over 40 000 bryggerier på Ratebeer.com, og nettstedet har rundt en halv million registrerte brukere over hele verden.

– Å bli stemt inn på en slik liste er en stor ære for et lite bryggeri fra Grimstad. Dette er en enorm anerkjennelse av den dedikerte og innovative jobben våre kreative bryggere og produksjonsmedarbeidere utfører hver eneste dag, sier markedssjef Tom Young i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS