Restaurantsjef Lilly Caroline Åsell og et topp motivert team gleder seg til å åpne Burger King Oppdal. (Foto: Burger King)
Restaurantsjef Lilly Caroline Åsell og et topp motivert team gleder seg til å åpne Burger King Oppdal. (Foto: Burger King)

Leder ny Burger King-satsing i Oppdal

Lilly Caroline Åsell er ny restaurantsjef for Burger King Oppdal, som åpneti forrige uke.

Publisert

Hun gleder seg til å ta mot burgersultne oppdalinger, hyttefolk og gjennomreisende.

Åsell kommer fra en stilling i Kiwi Oppdal, og ble restaurantsjef på Burger King på uvanlig vis. Hun oppfordret samboeren Magnus Haugen til å søke på stillingen, men endte med å få jobben selv.

26 medarbeidere

Nå skal de to drive restauranten sammen med 26 medarbeidere. I oppstarten vil også medarbeidere fra andre Burger King-restauranter jobbe i Oppdal.

– Vi har bygget opp et godt team med varierende alder, bakgrunn og erfaring, forteller den nye restaurantsjefen.

Hun er spesielt glad for å tilby deltidsstillinger for lokal ungdom og faste heltidsstillinger som ikke er sesongbaserte.

- Mange av medarbeiderne våre har akkurat begynt i første klasse på videregående, og skal jobbe deltid ved siden av skolen. I tillegg består staben av dyktige heltidsansatte som ser frem til å være her både sommer og vinter, forteller Lilly Caroline Åsell.

– Kult at det satses på Oppdal

Burger King har hatt høy etableringstakt de siste årene, og den nye restauranten langs E6 er den tiende Burger King-restauranten i Trøndelag. Burger King Oppdal har 97 sitteplasser inne, stort uteområde, populære ladeplasser og Drive Thru.

– Det er alltid noe som skjer på Oppdal! Er det ikke skirenn eller organiserte løp i fjellet, så er det sykkelritt. Det er kult å se at det satses på Oppdal, og det har vært mye prat om at Burger King endelig kommer. Nå gleder vi oss stort til å åpne dørene i morgen, sier den nye restaurantsjefen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS