Ringnes Gård åpner dørene igjen i mars - med nytt vertskap. (Foto: Ringnes Gård)

Nytt vertskap på Ringnes Gård

Herskapelige Ringnes Gård under Norefjell åpner sine dører igjen i mars – med nytt vertskap: Kenneth Kvam Tangen og Morten Leite.

Publisert
Kenneth Kvam Tangen (til venstre) og Morten Leite er nytt vertskap på Ringnes Gård. (Foto: Helle Madsen)

De to ser veldig frem til å flytte til den vakre fjellbygda, og håper på et ett godt samarbeid med næringslivet, samt å kunne sette lokale råvarer på menyen.

Bred bransjeerfaring

Begge har lang erfaring fra hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen, og har nylig vært vertskap på Rjukan Admini Hotel.

Kenneth Kvam Tangen har tidligere jobbet for både Støtvig Hotel på Larkollen og fasjonable Theatercafeen i Oslo i mange år. Leite har i tillegg til vertskapsrollen på Rjukan Admini, også vært fungerende direktør på Gaustablikk Høyfjellshotell. Videre har han lang erfaring innen salg- og markedsføring, blant annet i Royal Caribbean Cruise Line og SeaDream Yacht Club.

Åpner igjen i mars

I fjor høst ble det kjent at Knut Erik Ringnes hadde kjøpt tilbake alle husene på gården fra Ringnes Bryggeri.

Det er med både optimisme og stor glede at Ringnes kan fortelle at det nå er klart for ny drift på Ringnes Gård. Han er svært fornøyd med valget av det nye vertskapet, og dørene åpner allerede i mars for både lokale og tilreisende gjester.

Historien skal bringes frem

Kenneth Kvam Tangen og Morten Leite skal tilby et produkt der kvalitet og personlig service står i fokus.

«I samarbeid med Ringnes Bryggeri skal det fra kranene serveres produkter av ypperste kvalitet, som i kombinasjon med lokale spesialiteter og god kokkekunst skiller gården fra andre i markedet. Det skal være søkelys på både øl i og til mat, samt et rikelig utvalg av gode viner og annen drikke. Den lange og unike historien skal nå bringes videre når dørene igjen åpner», heter det i en pressemelding.

Les mer på Ringnesgard.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS