Kjøkkensjef Tommy Olsen på Clarion Hotel the Edge i Tromsø lyste like godt hotelldirektør Øyvind Alapnes' stilling ut i helga. (Foto: Morten Holt)

Kjøkkensjefen «sa opp» hotelldirektør Alapnes

Kjøkkensjef Tommy Olsen på Clarion Hotel the Edge i Tromsø «sparket» i helga hotelldirektør Øyvind Alapnes. Han la ut en utlysning på sjefsjobben på hotellet ved en feil.

Publisert

Både kjøkkensjef Olsen og hotelldirektør Alapnes tar hendelsen med et stort smil, men det ble litt hektisk søndag morgen da direktøren oppdaget at stillingen hans var utlyst og publisert i flere kanaler, som blant annet Finn.no, Nav.no og i rekrutteringssystemet til Nordic Choice. Og telefonene lot ikke vente på seg.

For Alapnes, som har ledet Nord-Norges største hotell helt siden åpningen i 2014, har visstnok ingen planer om å slutte i stillingen.

Les også: Clarion Hotel the Edge kåret til verdens beste Clarion-hotell

Det ble en litt hektisk søndagsmorgen for hotelldirektør Øyvind Alapnes. (Foto: Morten Holt)

Hektisk søndagsmorgen

Plutselig begynte mange å kontakte meg, og lurte på hvorfor i all verden jeg skulle gi meg som direktør ved hotellet. Jeg må jo innrømme at jeg ble veldig usikker på hva i Guds navn det var som foregikk. Men jeg skjønte jo raskt at her var det som skurret, forteller Alapnes lattermildt til Itromso.no, som først omtalte saken.

Kjøkkensjef Tommy Olsen (til høyre) la ut direktørstillingen i stedet for en ny konditorstilling på Clarion Hotel The Edge. (Foto: Morten Holt)

Les også: Clarion Hotel the Edge vokser på nordlysturisme

Trykket feil

Det viste seg at kjøkkensjef Olsen hadde trykket feil. Han søkte etter en ny konditor til hotellet, men endte i stedet med å legge ut hele direktørstillingen på hotellet. Når det trykkes, publiseres annonsen automatisk i mange rekrutteringstjenester.

Alapnes forteller spøkefullt til Itromso.no at kjøkkensjef Olsen nå har mistet alle påloggingsmuligheter i rekrutteringssystemet.

– Det stemmer ikke helt. Jeg sitter inne i systemet nå, men kommer nok ikke til å legge ut annonsen på nytt i dag. Jeg skal få noen til å hjelpe meg med det i morgen, sier kjøkkensjefen til Itromso.no, og ler. Han forteller at han allerede har fått flere tullesøknader fra andre på hotellet, så dette blir nok en liten «snakkis» på The Edge i tiden som kommer.

Les hele saken på Itromso.no

Les også: Europas beste hotelldesign

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS