De ansatte på Clarion Hotel The Hub skal profileres i den nye TV-serien «Hotelleventyret». (Foto: Nordic Choice Hotels)

Oslo-hotell med egen TV-serie

Serien «Hotelleventyret» tar seerne med på innsiden av Clarion Hotel The Hub. Nordic Choice-eier Petter Stordalen, hotelldirektør Andre Schreiner og alle de ansatte følges gjennom både små og store utfordringer.

Publisert
Clarion Hotel The Hub ligger sentralt i Oslo. (Foto: Morten Holt)

– I denne serien får vi bli med når nærmere 250 nyansatte skal ta imot 1600 gjester, og ingen av de involverte, verken sjefen selv eller de nyansatte, har erfaring med å drifte et så gigantisk og ambisiøst prosjekt, sier Eivind Landsverk, som er nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Små og store utfordringer

Nordic Choice sin filosofi er å skape inkluderende arbeidsplasser hvor ulike nasjonaliteter og kulturer møtes.

Serien viser de ansattes personlige historier og deres utvikling i møte med små og store utfordringer på det nyåpnede hotellet. Kameraene har fulgt tett på livene deres i mer enn sju måneder, både i perioden før og etter at hotellet åpnet.

Clarion Hotel The Hub gjenåpnet 1. mars 2019. (Foto: Morten Holt)

– Kameraene slippes tett på fanebærer og inspirator Stordalen, enten han er ute og leder store konferanser, åpner hoteller eller har nære samtale med sine ansatte. Men det er på ingen måte Stordalen som er hovedpersonen alene. Vi blir godt kjent med flere av de ansatte, som fyller forskjellige roller på giganthotellet, sier Eivind Landsverk.

Gjenåpnet i år

Clarion Hotel The Hub (tidligere Clarion Hotel Royal Christiania), som gjenåpnet tidligere i år, etter totalrenovering, ligger midt i Oslo sentrum, har 810 rom, tre restaurantkonsepter, egen åker på taket og er Nordic Choice Hotels nye, spektakulære prestisjeprosjekt.

Før åpning hadde hotellet en gigantisk audition til flere av stillingene som skulle bemannes, hvor over 1000 personer møtte opp.

Les også: Clarion Hotel The Hub har åpnet

Les også: 200 kvadratmeter takåker, midt i Oslo

Les også: 900 i kamp om 250 hotellstillinger

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS