Kim-Roger Andersen har startet i jobben som ny «Food and Beverage-manager» ved Classic Norway-hotellet Refsnes Gods på Jeløya ved Moss. (Foto: Refsnes Gods/Classic Norway Hotels)
Kim-Roger Andersen har startet i jobben som ny «Food and Beverage-manager» ved Classic Norway-hotellet Refsnes Gods på Jeløya ved Moss. (Foto: Refsnes Gods/Classic Norway Hotels)

Ny F&B-manager på Refsnes Gods

Kim-Roger Andersen (30), opprinnelig fra Namsos, er ansatt som «Food and Beverage-manager» på ærverdige Hotel Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss.

Publisert

Kim-Roger Andersen startet i jobben i slutten av oktober og kommer fra stillingen som «Food and Beverage-controller» i Thon Hotels/Olav Thon-gruppen. Der har han også arbeidet som «management trainee».

Skrev bacheloroppgave om kokkens hverdag

Kim-Roger Andersen. (Foto: Refsnes Gods/Classic Norway Hotels)
Kim-Roger Andersen. (Foto: Refsnes Gods/Classic Norway Hotels)

Andersen har fagbrev som kokk, og er utdannet ved Hotellhøgskolen i Stavanger, der han blant skrev bacheloroppgave om «Utfordringer i kokkens hverdag».

Les også: Kim-Roger Andersen beskriver utfordringene i kokkens hverdag i en bacheloroppgave ved Norsk Hotellhøgskole

– Er det mye som er forandret i kokkenes hverdag siden den gang? – Noe er forhåpentligvis blitt forandret – til det bedre. Men noe er likt: For mange kokker er det i dag en utfordring knyttet til det språklige i jobben. Mange av kjøkkensjefene og kokkene i Norge kommer fra andre land, og dermed kan man fort få språkproblemer i kommunikasjon ledelsen ved hotellet. Dette er en viktig oppgave å løse, mener Kim-Roger Andersen.

På let etter ny kjøkkensjef

Refsnes Gods er et lite og intimt hotell, med kun 61 rom, og et hotell som ønsker å gi gjestene ekstra gode matopplevelser. I tillegg at hotellet nå har ansatt en ny F&B-manager, ønsker hotellet å styrke teamet med en ny kjøkkensjef. – Vi ser for oss at en kjøkkensjef som skal lede et dyktig kjøkkenteam der kvalitet og presisjon står i fokus. Med godt lederskap og sterk gjennomføringsevne ønsker vi at den nye kjøkkensjefen løfter hele teamet til å fortsette videreutviklingen av vårt unike og spennende kjøkken, sier hotelldirektør Kim Nyheim Ragnarsson.

I Classic Norway Hotels

Refsnes Gods. (Foto: Refsnes Gods/Classic Norway Hotels)
Refsnes Gods. (Foto: Refsnes Gods/Classic Norway Hotels)

Hotell Refsnes Gods er med i Classic Norway Hotels, som eier og driver 19 hotell og rorbuanlegg i Norge.

Refsnes Gods har en 250 år lang historie med søkelys på det gode vertskap og gjestfrihet.

Til tross for krevende tider i hotell- og restaurantbransjen, har hotellet hatt en meget god sommer og høst.

Hotellet som er kjent for sin imponerende kunstsamling, og en av hotell-Norges mest imponerende vinkjellere, har hatt suksess med sine førjuls-buffeter som har slått godt an blant gjestene, både lokale og tilreisende.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS