Espen Ravnå går fra å lede Comfort Hotel Børsparken til å bli driftsdirektør for alle de 18 Comfort-hotellene i Norge.
Espen Ravnå går fra å lede Comfort Hotel Børsparken til å bli driftsdirektør for alle de 18 Comfort-hotellene i Norge.

Skal lede 18 Comfort-hotell i Norge

Espen Ravnå skal lede driften av 18 Comfort-hotell i Norge. Han starter i stillingen som driftsdirektør 1. juni 2023.

Ravnå har arbeidet sammenhengende innen bransjen etter fullført videregående skole.

Fra 2009 har han hatt ulike roller og arbeidssteder i Nordic Choice Hotels, senest som hotelldirektør ved Comfort Hotel Børsparken.

Ravnå har også vært direktør ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Trondheim. På Comfort Hotel Børsparken har han ledet hotellet gjennom renovering og pandemi, samtidig som man har implementert et samarbeid med «OsloKollega» om arbeidstreningsprogrammet PS:Hotel.

– Riktig å ta et steg videre

– Det har vært utrolig givende å få være med i det banebrytende arbeidet som «OsloKollega» står bak. For oss som selskap ligger det i DNA-et å stille opp for dem som trenger litt ekstra bistand. Når dette programmet nå er godt i gang, var det riktig for meg å ta et steg videre og utfordre meg selv med en ny rolle. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med hotell, destinasjoner og kollegaer i Comfort Hotel, sier Ravnå.

Ble årets hotelldirektør i Nordic Choice Hotels

– Espen Ravnå kan hotelldrift bedre enn de fleste og vi er glade for at vi har klart å gi ham en karrierevei. Han har levert fantastiske resultater, noe utnevnelsen «Årets hotelldirektør 2019» i hele Nordic Choice Hotels viser. Han er en leder som ser mennesker, gir dem sjanser og utvikler talenter. Vi er glade for at han takker ja til utfordringen med å lede våre norske Comfort Hotel, sier kjededirektør for Comfort Hotel i Norden, Solveig Voldheim, i pressemeldingen.

Nordic Choice Hotels blir til Strawberry

Før den tid skal Nordic Choice Hotels bytte navn til Strawberry. De fire hotellkjedene fortsetter under samme sine respektive merkevarer, hvor Comfort Hotel er budsjettalternativet med utvalgt servicenivå.

– Selv om Comfort Hotel ikke skal endres som kjede, så skal vi alltid utvikle oss. Vi har tatt store steg i å tydeliggjøre merkevaren vår og hva vi tilbyr som hotellkjede. I tillegg har vi klart å engasjere både gjester og medarbeidere i vårt bærekraftsengasjement. Dette arbeidet fortsetter, men vi skal fortsette å jobbe for å beholde posisjonen som det beste budsjettalternativet for reisende i Norden. Her vet vi at Espen Ravnå vil ha en avgjørende rolle, forteller Voldheim.

Les også: Henter tilbake ny toppleder til Nordic Choice Hotels/Strawberry (publisert mai 2023)

Les også: Nordic Choice Hotels blir til Strawberry (publisert juni 2022)


Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS