Comfort Hotel Copenhagen Airport (til høyre) ligger like inntil Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Har åpnet Nord-Europas største konferansesenter

Nordic Choice Hotels hever lista for internasjonale konferansesentre med åpningen av Comfort Hotel Copenhagen Airport. Det ligger like ved kjedens eksisterende Clarion-hotell.

Gjester får hele 66 000 kvadratmeter å boltre seg på, fordelt på nesten 1000 hotellrom, et enormt konferanserom og 33 møterom bare fire minutters gange fra flyplassen.

Med Comfort Hotel Copenhagen Airport har København lufthavn endelig fått et stort budsjetthotell. Men selv om hotellet tilbyr rimelige rom, har det ikke blitt spart på fasilitetene og moderne interiør med et personlig preg gjennomsyrer alle hotell- og oppholdsrom.

Alle muligheter

– Selv om Comfort Hotel Copenhagen Airport er et budsjetthotell, er det alt annet enn standard. Hos oss kan gjestene spille en omgang bordtennis i lobbyområdet, jobbe ved de store fellesbordene foran vår Barception, eller nyte utsikten over Øresund og flyplassen fra skybaren i 10. etasje. Det er med andre ord ikke bare et sted å overnatte, men også et sted å oppleve, sier direktør for både Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport, Jesper Olesen.

København lufthavn er også fornøyd med åpningen av både hotellet og konferansefasilitetene:

– Med det nye hotellet og konferansesenteret blir Danmark og København lufthavn enda mer attraktive som destinasjon, ikke minst for møte- og konferansebransjen, nå som luftfarten for alvor starter opp igjen etter den globale pandemien, sier kommersiell direktør på København lufthavn, Peter Krogsgaard.

En møteplass for hele verden

Hangaren, som hotellets nye konferansesenter heter, vil med sine 3900 m2 være Nord-Europas største konferansesenter i direkte forlengelse av en flyplass. Totalt har Nordic Choice Hotels nå 66 000 kvadratmeter og nesten 1000 rom på flyplassen, fordelt på Hangaren, Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

– Dette blir Nordens nye, store knutepunkt. For alle oss nordmenn, svensker og finner som elsker København, kan det ikke bli bedre eller enklere. Vi kan gå ombord på et fly, lande på flyplassen, hente bagasjen og være på hotellet etter fire minutter. Og med bare 13 minutters tur med metroen er vi midt i fantastiske København. Jeg har savnet København under pandemien. Byen har alt vi drømmer om nå: unik atmosfære, fantastiske restauranter, flotte kulturtilbud, og ikke minst danskene selv, som alltid skaper den gode stemningen. Prikken over i-en er at hotellet ligger nær Amager Strand, Nordens svar på Gran Canaria, sier eier av Nordic Choice Hotels, Petter Stordalen.

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport er en del av Nordic Choice Hotels.

Hotellet har 605 rom, en skybar i 10. etasje med utsikt over Øresund og København lufthavn, et stort lobby-område med mulighet til å sitte og jobbe, samt fem møterom og Nord-Europas største konferansesenter i direkte forlengelse av en flyplass.

Nordic Choice Hotels er et av de største hotellselskapene i Norden med over 200 hoteller i de nordiske og baltiske landene.

Selskapet markedsfører hotellkjedene Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection, samt 34 uavhengige hoteller og Strawberry Living.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS