Vant kampen om Regjeringskvartalet

Compass Group ved Eurest AS har inngått en kontrakt på 255 millioner kroner med Regjeringskvartalet for levering av kantinetjenester.

Publisert

– En strategisk viktig seier som viser hvor konkurransedyktige vi er, sier Nina Bruun Taule i Compass Group.

Det er Departementenes Sikkerhets- og Serviceorganisasjon (DSS) som har signert avtalen om kantineløsninger fra Compass Group Norge.

Avtalen, som har en verdi på 255 millioner kroner for hele kontraktsperioden, omfatter levering av 11 kantiner og en kaffebar.

– Compass Group leverer et meget gjennomtenkt tilbud på miljøkravene med en god plan for gjennomføringen. De tilbyr høy andel av økologisk mat og har en systematisk gjennomføring av miljørapportering, sier seksjonssjef Bjarte Nygård i DSS om tildelingen.

Skreddersydd kvalitet

– Vi viser med dette at vi leverer skreddersydde løsninger som er innovative og konkurransedyktige. DSS er en kunde som forventer topp kvalitet i alle ledd, og det er kan vi tilby med en dypere tanke om bærekraft og miljø, sier Nina Bruun Taule.

I brevet fra DSS står det blant annet at «Eurest sitt tilbud er skreddersydd til DSS sine kantiner og har gjennomgående høy kvalitet i alle steg i prosessen i samtlige krav. Løsningen er gjennomtenkt, og hele tilbudet har en rød tråd hvor strategien henger sammen med det som er tilbudt i de ulike kravene. Eurest har en gjennomarbeidet overordnet strategi med konkrete tiltak for hvordan de kan gjøre det enkelt for både kokken og brukeren av kantinen å ta valg som gir et sunt kosthold samtidig som de ivaretar miljøet. Eurest scoret samlet sett best på kvalitet av tilbyderne».

Systematisk plan for matsvinn

– I Compass Group er vi stolte og forventningsfulle til dette samarbeidet, også med tanke på at vi har levert et meget gjennomtenkt tilbud på miljøkravene med en god plan for gjennomføring. Vi har blant annet også lagt vekt på et konsept som er skreddersydd for DSS og brukerne av kantinene, systematisk gjennomføring av miljørapportering, strukturert og systematisk plan for matsvinn, forklarer Taule i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS