Therese Log Bergjord i Compass Group og eiendomsforvalter i 2020park, Jarle Oftedal. (Foto: Siv Randi Palm)

Compass Group styrker seg i Rogaland

Compass Group overtar leveranse av mat og renhold ved 2020park på Forus utenfor Stavanger. Avtalen mellom Compass Groups datterselskap Eurest og 2020park-01 AS omfatter leveranse av kantine, renhold og møtemat. Oppstart var 2. januar 2017.

Publisert

Bygget er sertifisert Breeam Excellent. Dette stiller store krav til miljøhensyn og bærekraftig drift, to av Compass Groups kjerneprinsipper.

Samarbeidspartner, ikke bare leverandør

– For oss er det veldig viktig at Compass Group kommer inn som en samarbeidspartner, ikke bare en foretrukket leverandør. Vi jobber sammen som et team, det er da man lykkes, sier eiendomsforvalter i 2020park, Jarle Oftedal.

– Vi er veldig fornøyd med at vi har signert med en av de største kontorparkene i Stavanger-området, sier Therese Log Bergjord, leder for Compass Group i Norden.

2020park. (Foto: 2020park)

Les også: Compass Group med storkontrakt med SpareBank1

Grønn By

2020park har beliggenhet på Forus Øst mellom Stavanger og Sandnes. De er medlem av Grønn By, og er en proaktiv forkjemper for strenge miljøkrav. De bygger blant annet langs kollektivaksen og tilrettelegger for sykling til jobb.

– 2020park er en veldig viktig kunde, som det er gøy å jobbe med. De er opptatt av høy kvalitet på mat og service, og er kjent for å få toppscore av leietakerne sine på alle områder. Jarle og eierne vet hva de vil ha, og dette driver oss til å bli enda bedre, sier Log Bergjord i pressemeldingen.

Det er fortsatt noe ledig plass i bygget som har kapasitet til om lag 1100 mennesker. Blant leietakerne er blant andre IBM, Sweco, Skanska, og Prosafe.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS