Nytt hotellkonsept ser dagens lys på Foodexpo

Hede Hotel er navnet på et nytt hotellkonsept som lanseres i forbindelse med Foodexpo i Herning, som arrangeres fra 6. til 8. mars 2016.

Publisert

På hotellet kan de besøkende oppleve utstillernes produkter i et helt nytt miljø – inspirert av naturen.

Nyutviklet og moderne boutique-hotell

Når opp mot 25 000 potensielle kunder besøker Foodexpo i MCH Messecenter Herning i mars, sjekker de ikke bare inn på Nordens største næringsmiddelmesse. De sjekker også inn på Hede Hotel, et nyutviklet og moderne boutique-hotell, der utstillernes produkter kan sees i et annerledes miljø.

Hede Hotel er utviklet og designet i samarbeid med trendbyrået Eckmann Studio, og det er inspirert av naturen som omgir Herning. På den måten har hedens flora, sanddyner, brunkullområder og gresstorv hatt en rolle i idéutviklingen.

Presenterer produktene på en ny måte

– Alt inventar til hotellet er nøye utvalgt fra utstillernes produkter av Anette Eckmann og hennes kreative team. Det gir ikke bare utstillerne muligheten til å presentere produktene sine på en ny måte, men de besøkende får også muligheten til å få med seg en annerledes og inspirerende opplevelse med hjem forteller prosjektleder for Foodexpo, Carina Høgsted Kirkegaard,

«På Hede Hotell kan de besøkende oppleve klar tale fra «Speakers Corner», som blant annet vil bli inntatt av kokken Claus Holm fra Holms, Mads Arlien Søborg fra We Made It, Jessica Norén fra Clarion Hotel Arlanda og Fraser Doherty fra SuperJam. Hotellet vil ha en vennlig og hjertelig betjening og guidede omvisninger. Det er ikke mulig å overnatte på hotellet, som bygges opp i en av MCH Messecenter Hernings haller», heter det i en pressemelding fra arrangøren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Foodexpo Herning

* Foodexpo arrangeres annet hvert år i MCH Messecenter Herning i Danmark.

* Messen arrangeres av MCH i samarbeid med en komité som består av 17 representanter fra 14 ledende bransjeforeninger innen matservice og catering, hotell og restaurant samt detaljhandel.

* På Foodexpo 2016 deltar opp mot 400 utstillere og det forventes om lag 25 000 besøkende.

* Følg Foodexpo på Facebook her

* Du kan lese mer på Foodexpo.dk

* Meld deg på her

Powered by Labrador CMS