Thief-designerne har formet «nye» Skt. Petri

Designteamet som har stått for utformingen av The Thief i Oslo, har nå formet «nye» Skt. Petri i København.

Publisert
Skt. Petri i København er reåpnet i Stordalen-regi.

Torsdag 8. juni fortsatte Petter Stordalen Nordic Choice sin satsing i Danmark med nyåpning av Skt. Petr. Hotellet i hjertet av København har fått nytt design, 20 nye rom, ny restaurant, ny bar, bakhage og danske kunstnere som Bjørn Nørgaard har fylt hotellet med kunst.

Vi kjenner igjen elementer og design fra The Thief på Skt. Petri i Danmark.

Wille Interior

Petter Stordalen og de norske designerne i Wille Interior skal erobre København med nyåpningen av det velkjente designhotellet.

I stjernearkitekt Vilhelm Lauritzen sin bevaringsverdige funkisperle fra 1928 har designteamet bak The Thief fått boltre seg fritt.

Se bilder fra The Thief her

Takterrassen på Skt. Petri.

– Kunne flyttet inn på dagen

– Jeg elsker Danmark, de har vært pionerer på design her i Norden. Denne gangen er det vi nordmenn som skal vise Danmark hva vi får til. Skt. Petri skal bli et sted hvor man skal kunne nyte livet og oppleve et servicenivå helt i verdensklassen. Jeg vet jeg bor i Norge, men merker at jeg vil flytte inn permanent på Skt. Petri allerede i dag, skryter Stordalen i en pressemelding.

Hotel Skt. Petri i København.

Internasjonal følelse i Norden

I snart 15 år har hotellet i indre København vært et sted for lokale og internasjonale gjester med en velutviklet sans for luksus

Nå er det tatt til nye høyder med det nytt design. Hotelldirektør Jesper Stubgaard forteller at målet med hotellet er å ikke bare være et sted for internasjonale gjester, men også københavnernes foretrukne hotel.

288 rom og 26 suiter

Allerede i januar 2017 åpnet «P eatery», en selvstendig restaurant og bar på gateplan ut i Krystalgade.

Hotellet har 288 rom, 26 suiter, egen restaurant og bar, et loungeomårde, syv møterom samt en bakgård og et fitnessområde.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS