To ansatte på Hotel Ullensvang er hedret med Norges Vel-medaljen for lang og tro tjeneste; Geir Midtun (til venstre), Kjell Inge Gussiås. (Foto: Hotel Ullensvang)

Heder på Hotel Ullensvang

Det er en tradisjon på årets juleavslutning på Hotel Ullensvang at ansatte blir hedret for lang fartstid. I år mottok Kjell Inge Gussiås og Geir Midtun Norges Vel-medaljen og diplomet for lang og tro tjeneste. Også andre ble hedret for lang fartstid på hotellet, i tillegg til at tre ble satt pris på etter å ha tatt fagbrev.

Publisert

Medaljen for lang og tro tjeneste er en anerkjennelse til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver.

I år ble altså to av hotellets ansatte, Kjell Inge Gussiås og Geir Midtun, hedret med Norges Vel-medaljen.

Erfaring og stabilitet verdsettes høyt

«Det er en unik og tradisjonsrik påskjønnelse for å vise at erfaring og stabilitet verdsettes høyt», heter det fra Hotel Ullensvang

Femte generasjon vertskap på Hotel Ullensvang, Hans E. Utne (til venstre) og Barbara Zanoni Utne (til høyre) sammen med de tre som har tatt fagbrev, Christine Fawcett, Astrid Krogstad og Anke Kern. (Foto: Hotel Ullensvang)

Femte generasjon vertskap, Barbara Zanoni Utne og Hans Edmund Utne, hadde videre gleden av å hedre ansatte med 10-, 15- og 20-årsjubileum.

Tre med fagbrev

«Etter lengre fartstid på Hotel Ullensvang har i tillegg tre medarbeidere (avbildet) tatt fagbrev som privatist, og det gleder oss at våre ansatte får annerkjennelse og fagbrev for sine yrker», heter det i en melding fra hotellet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS