Best Western Vib
Best Western Vib

Best Western med Vib i Laos

Best Western Hotels & Resorts lanserer sitt første hotell i det nye boutiquevaremerke Vib i Laos i Sørøst-Asia. Organisasjonen har tegnet avtale om oppføring av et Vib-hotell i Vientiane, hovedstaden i landet.

Publisert

Hotellet beregnes å åpne i 2018, og det vil bringe en blanding av topp moderne design og internasjonal gjestfrihet til byen og regionen.

Vib

Konseptet Vib kombinerer moderne stil med fornuftig pris, der sosialt samvær forenes med den nyeste teknologien og smart ergonomisk design, noe som vil tiltale den nye reisevante generasjonen i Sørøst-Asia.

– Da vi presenterte Vib konseptet for verden tidligere i år, ble det fort klart at dette unike, kontemporære produktet vil fungere veldig bra i Sørøst-Asia – en av verdens mest dynamiske regioner, sier administrerende direktør for International Operations – Asia, Best Western Hotels & Resorts, Olivier Berrivin.

– Det er derfor veldig spennende at vi har inngått avtale om vårt første Vib hotell i regionen, og vi kan ikke finne et bedre sted enn Vientiane for dette hotellet. Vi ser fram til en ny æra av gjestfrihet for det økende antallet besøkende i Laos, fortsetter Mr. Berrivin.

Les også: Best Western med nytt hotellkonsept - vib (publisert oktober 2014)

Sentralt i Vientiane

"

Det nye Vib-hotellet kommer til å ha en sentral beliggenhet i Vientiane, nær deres berømte «night market», Laos nasjonalmuseum, Black Stupa og Patuxai Arch. Alle 70 rom vil designes med fokus på komfort og tilgjengelighet, både når det gjelder senger, velplasserte adaptere og kostnadsfri Wi-Fi. Hotellet vil også ha et stort lobbyområde, en grab’n’go snack station, og en «Zen Zone» til avkobling, heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Powered by Labrador CMS