I februar samles igjen hele horecabransjen på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

Krohn Traaseth og Krohn Devold til Smak 2017

To av landets mest markante, kvinnelige næringslivsprofiler, Anita Krohn Traaseth og Kristin Krohn Devold, er blant foredragsholderne på Smak 2017.

Publisert
Anita Krohn Traaseth. (Foto: Agnete Brun)

Trender og digitalisering er to av hovedtemaene på seminarprogrammet, hvor Anita Krohn Traaseth og Kristin Krohn Devold har mye spennende og interessant på hjertet.

Den fjerde industrielle revolusjon

Anita Krohn Traaseth, som er administrerende direktør i Innovasjon Norge, vil i sitt foredrag på Inspirasjonsscenen til Smak 2017 snakke om lederskap inn i den digitale tidsalder.

– Å lære seg å navigere i kontinuerlig endring og usikkerhet, over tid, blir den nye normalen. Å skape vekst og overleve i den fjerde industrielle revolusjon handler om å forstå og å implementere det grønne og det digitale skiftet. Vi står overfor en lang kø av omstillingsprosesser nå. Det er bare å brette opp ermene. Dette går ikke over, sier en direkte Innovasjon Norge-sjef i en pressemelding.

Kristin Krohn Devold. (Foto: NHO Reiseliv)

Anita Krohn Traaseth har solid bakgrunn for å mene noe om dette. Hun startet sin karriere som trainee i IBM og har etter det hatt en rekke lederstillinger innenfor IT og kommunikasjon.

Den nye oljen?

– Internasjonale gjester etterspør ren natur, gode råvarer, god 4G og velordnede, trygge samfunn. Det kan Norge tilby. Derfor blir reiseliv en av de nye sysselsettingsmotorene etter oljealderen, fastslår Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

2016 blir et merkeår i reiselivssammenheng. Et rekordstort antall utenlandske turister har besøkt Norge, Nordlys-turismen er større enn noen sinne og tilreisende fra nye markeder frydes over det norske reiselivsproduktet. Samtidig er oppmerksomheten rundt reiselivets betydning for samfunnet blitt tydeligere gjennom utfordringene vi ser på grunn av fallende oljeinvesteringer og en voksende arbeidsledighet. Skal reiselivet bli den nye oljen for Norge?

Det er temaet Kristin Krohn Devold skal snakke om på Smak 2017.

Les også: Inviterer til åpningsparty på Smak 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS