For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Full fart i det åpne kjøkkenet hos Re-Naa like før alle gjestene kommer. Bordene i den lille, intime restauranten er plassert rundt det åpne kjøkkenet.
Full fart i det åpne kjøkkenet hos Re-Naa like før alle gjestene kommer. Bordene i den lille, intime restauranten er plassert rundt det åpne kjøkkenet.

På vei mot den tredje stjernen?

Vi er mektig imponert mens vi studerer gjengen med kokker – og lærlinger, mikse sammen et herremåltid av de sjeldne, rett foran øynene våre. Når det tildeles to Michelin-stjerner, tas det definitivt ikke rett fra luften.

Powered by Labrador CMS