Daglig leder for Kulinarisk Akademi, Espen Vesterdal Larsen. (Foto: KA)

Kulinarisk Akademi lanserer nye digitale konsepter

Kulinarisk Akademis digitale live-kurs er «koronavennlige», og deltakerne gjennomfører dem på sitt eget kjøkken.

Publisert
Illustrasjonsfoto: KA

– Vi tilbyr digitale «cook along»-matlagingskurs, vinkurs, og kurs med søkelys på kombinasjon av mat og drikke, samt ferdiginnspilte matlagingskurs med ulike temaer. Er det en ting vi på KA kan så er det å skape minneverdige opplevelser, og til tross for korona nekter vi å gi oss med det. Det er vanskelige tider og korona har ført til tapt omsetning, vi vil holde folk i arbeid og dette er et tiltak vi håper kan bidra til det, sier daglig leder Espen Vesterdal Larsen.

Foodsteps

Foto: KA

– Vi håper også at våre digitale konsepter vil bli noe mange gjør i forbindelse med julebordsesongen, både privat og for bedrift. Kursene kan gjennomføres på kveldstid, i lunsjen, på slutten av et møte eller på ettermiddagen. Oppskrift følges via vår app Foodsteps, der fremgangsmåten vises som stegvise videoer. Rettene vi lager skal være enkle å gjennomføre, og gir en spennende smaksopplevelse, sier Vesterdal Larse.

Kokken svarer på spørsmål underveis, og sørger for en fin, sosial opplevelse. Etter at alle har laget ferdig den samme retten, skal selvsagt måltidet nytes i felleskap over videokonferanse. Kurset inkluderer et tre måneders gavekort på Foodsteps.

Kurset krever ingen forkunnskaper og vil foregå på en digital konferanseplattform.

Du kan lese mer på Foodsteps.no

Kompetansesenter for mat og drikke

Jan-Erik Hauge hos Kulinarisk Akademi. (Foto: KA)

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke.

Kokkene og vinkelnerne her har bakgrunn fra landslaget, med flere medaljer i bagasjen og fra flere av landets mest anerkjente restauranter.

Du kan lese mer på Kulinariskakademi.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS