Gulating Ølutsalg åpner i Haugesund

Gulating Ølutsalg åpner torsdag 15.september nytt ølutsalg sentralt i Haugesund.

Publisert
Gulating åpner i Haugesund torsdag 15. september.

Det nye ølutsalget vil bestå av om lag 500 varianter av øl og blir det mest omfattende ølutsalget på Haugalandet. Gulating i Haugesund ligger i Karmsundgata 60.

«Foruten et bredt utvalg av øl vil Gulating i Haugesund og tilby et bredt utvalg av cider og brus. Det har aldri tidligere vært tilsvarende interesse for en Gulating åpning noen gang blant publikum og på sosiale medier», heter det i en pressemelding.

– Størst mellom Bergen og Sandnes

– Vi ser frem til å tilby publikum i Haugesund et omfattende utvalg av ulike norske ølsorter, samtidig som vi også har øl fra de større velkjente bryggeriene. Gulating i Haugesund blir det største tilbudet av øl mellom Bergen og Sandnes, og etter at det ble kjent at vi skulle etablere oss i Haugesund har vi opplevd stor interesse blant annet på Facebook, sier daglig leder Jo Broch i Gulating i Haugesund.

14 utsalg

– Med åpningen i Haugesund er vi nå etablert med 14 utsalg på strategisk viktige steder og der blir enda flere åpninger i løpet av denne høsten. Vi er helt sikre på at Gulating i Haugesund blir en stor suksess og vi ser frem til åpningen førstkommende torsdag. Med denne etableringen vil publikum i Haugesund få et helt nytt og spennende tilbud innenfor øl, sier administrerende direktør i Gulating-Gruppen, Rolf Ivar Skår.

Gulating er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund og Haugesund.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 14 ølutsalg, egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS