Årets siste Horeca-magasin på vei

Årets sjuende og siste utgave av magasinet Horecas i 2018 er nå på vei til abonnentene. Her kan du blant annet lese det meste om det som skjedde under oste-VM i Bergen.

Publisert
Omslaget på Horecas sjuende utgave i 2018. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Det var 0,09 prosent sjanse for å komme på pallen i oste-VM i Bergen, som ble arrangert tidlig i november.

3472 oster konkurrerte om å bli verdens beste ost i 2018.

To norske oster, Fanaosten og brunosten fra Stordalen gård klarte å komme gjennom det ekstremt trange nåløyet, og ble belønnet med pallplass i årets VM. Det synes vi er verdt ganske stor spalteplass, og i denne utgaven kan du lese om oste-VM på sidene 18 til 23.

Kokkelandslagene i aksjon i VM

I disse dager konkurrerer kokkelandslagene i VM i Luxembourg.

I denne utgaven av magasinet kan du lese litt om hvordan lagene har forberedt seg til årets store dyst, og du finner også menyene som både junior- og seniorlandslaget skal servere dommerne i Culinary World Cup.

Les mye mer i Horeca nummer 7 2018

Finner lykken i Italia

Det er mange nordmenn som drømmer om et liv i Italia.

Gunvor S. Lie (58) og Joar Monstad (59) bygde opp den anerkjente vingården Cascina Collina i Piemonte. Nå satser de enda mer på turistbransjen, etter å ha skiftet beite og etablert Villa Bella Piemonte.

Les mye mer om Villa Bella Piemonte i Horeca nummer 7 2018

Vi kommer tilbake med flere reportasjer om nordmenn som har funnet lykken i Italia i de kommende numrene.

Storkjøkkenbransjens historie

Som vi tidligere har omtalt, er vi inne i magasinet Horecas 50. årgang.

Den første utgaven kom sommeren 1969, noe som betyr at vi skal markere 50-årsjubileet neste år med en stor jubileumsutgave.

Tidligere BFSN-leder og veteran i storkjøkkenbransjen, Arne Dalseng skriver artikler med historisk tilbakeblikk. Den tredje artikkelen kan du lese i Horeca nummer 7 2018, og omhandler Foynland Storkjøkken.

Ny jusspalte fra 2019

I denne utgaven kan du også lese om vår nye jusspalte «Rett fra Ræder».

Fra nummer 1 i 2019 vil nemlig Advokatfirmaet Ræders juridiske eksperter overta ansvaret for å gi Horecas lesere faglig påfyll av juridisk karakter.

Du kan også lese mer om den nye spalten her

Läntmannen satser mer i Norge

Lantmännen Unibake har lange tradisjoner på Langhus. Nå er det investert i en ny produksjonslinje for hvetebakst, som settes i sving over nyttår.

– For oss er det viktig å holde produksjonen i Norge. Det sikrer norske arbeidsplasser. Vi har tradisjoner med bakst her på Langhus helt siden 1970, sier markeds- og innovasjonsdirektør hos Lantmännen Unibake Norge, Aina Hagen.

Les mer i Horeca nummer 7 2018

Andre større artikler

Videre i denne utgaven kan du lese om Matomsorgsprisen 2018, om to av høstens spennende kokebøker, om det glutenfrie bakeriet Elda bakeri i Rogaland.

Videre finner du større artikler om Tabasco, som markerer 150-årsjubileet i 2018, om den første utgaven av Foodscape og om norsk vin – som er på vei frem.

Trond Erik Solstad-Nilsen, som er hotelldirektør på Scandic Helsfyr, er portrettert i denne utgaven, mens Comfort Hotel Xpress Youngstorget i Møllergata er typebedrift i Horeca nummer 7 2018.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden rundt, Produkter og Bransjekalender.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Horeca

* Horeca er Norges største fagmagasin rettet mot hotell, restaurant, kafé, uteliv, kantine, catering og storkjøkken.

* Bladet er velrenommert som forum. Det ble etablert som bladet Storkjøkken i 1969 (50. årgang i 2018), og har opp gjennom årene hatt flere navn, deriblant Storkjøkken, Bedre Storkjøkken, Horeca Storkjøkken og Horeca Meny. Siden 2004 har bladets navn vært Horeca.

* Magasinet har også nettstedet Horecanytt.no, som stadig vokser og blir mer og mer brukt av folk for å holde seg oppdatert om hva som rører seg i bransjen.

* Bladet har i hvert nummer normalt mellom 68 og 92 sider (Smak-nummeret i 2017 var på 124 sider) fullspekket med spennende, interessante og nyttig artikler som berører bransjen, og kommer ut sju ganger i året (fire før og tre etter sommerferien).

* Det er trykket på glanset papir og er limfrest.

* Horeca er ett av mange fagblader i Ask media, som har hovedkontor på Grøset like ved Kirkenær i Grue kommune i Hedmark.

Les mer om Ask media her

Les mer om hvem som arbeider i magasinet Horeca og nettstedet Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS