Illustrasjon av det nye vitensenteret ViteMeir, som er under bygging, og som skal åpnes i november. Her bli det også en storsatsing på met og drikke. (Illustrasjon: ViteMeir)

Satsing på mat og drikke på nytt vitensenter

Erlend Fardal Lunde har forlatt direktørstolen på Comfort Hotel Bergen Airport, og er nå blitt daglig leder for vitensenteret ViteMeir, der det også skal satses på mat, matkultur og lokalmat, drikke og ernæring. Nå er stedet på let etter en som skal lede mat- og drikkesatsingen.

Nyskapningen ønsker å ta en tydelig posisjon innen mat og drikke i regionen.

Rekruttering til restaurant- og matfag

Erlend Fardal Lunde er ansatt som daglig leder for vitensenteret ViteMeir, som etter planen skal åpne i november 2021. (Foto: Privat)

– ViteMeir er et vitensenter og et reiselivsprodukt som også skal drive restaurant og kafé. Vårt mål er å ta en sterk posisjon på 1) Langsiktig rekruttering til restaurant- og matfag, 2) Formidling på ernæring, mat, lokalmat og matkultur og 3) Sosiale bærekraftprosjekt, melder Erlend Fardal Lunde.

På let etter leder for mat og drikke

I den forbindelse har ViteMeir nå utlyst en ny stilling der de er ute etter en ny leder for avdelingen for mat og drikke.

– Dette blir en av de råeste jobbene innen mat og drikke i regionen. Den som blir ansatt, får ansvaret for blant annet SmakeMeir og SmaksLab, sier Fardal Lunde.

Søknadsfristen er 21. mars.

Se utlysningsteksten her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS