Anita Krohn Traaseth. (Foto: Innovasjon Norge, arkiv)
Anita Krohn Traaseth. (Foto: Innovasjon Norge, arkiv)

Blir ny styreleder for Norsk Gastronomi

Anita Krohn Traaseth blir ny styreleder Stiftelsen Norsk Gastronomi (tidligere Bocuse d’Or Norge). Hun tar over etter Rune Brandstadmoen, som har ledet styret siden 2017.

Krohn Traaseth, som kom inn som styremedlem i 2020, blir stiftelsens første kvinnelige leder. 49-åringen har blant annet bakgrunn fra Innovasjon Norge, der hun var administrerende direktør fra 2014 til 2019.

Samtidig tar Merete Habberstad over en fast styrerolle, etter å ha vært varamedlem.

Styrke Matnasjonen Norge

- Rune Brandstadmoen har vært en svært viktig og god styreleder for stiftelsen, og etterlater seg store sko å fylle. Stiftelsens aktiviteter har alle godt driv og god retning, og styrets jobb er å videreutvikle strategien sammen med daglig leder, og sikre at aktiviteter har nødvendig finansiering og forankring. Det er åpenbart at stiftelsen kan spille en viktig rolle fremover i arbeidet med å styrke Matnasjonen Norge, spesielt rundt faglig utvikling og omdømme innenfor måltidsturisme og måltidseksport. Vi har en liten, men svært effektiv og innovativ administrasjon, med store ambisjoner, sier påtroppende styreleder Anita Krohn Traaseth.

Det nye styret

Det nye styret består av:

Anita Krohn Traaseth (styreleder)

Geir Skeie (styremedlem)

Eyvind Hellstrøm (styremedlem)

Sven Erik Renaa (styremedlem)

Arne Hjeltnes (styremedlem)

Merete Habberstad (styremedlem)

Arne Sørvig (daglig leder)

Gode systemer, strukturer og rutiner

- Det unike med Norge i denne globale nisjen, er at vi har gode systemer, strukturer og rutiner som ivaretar og utvikler kunnskap og kompetanse over tid, og i gode nettverk i og utenfor bransjen og landet. Resultatene taler for seg selv. Stiftelsen er verdifull og har strategisk nytte for norsk reiselivs-, mat- og kulturnæring . Jeg er takknemlig og stolt over jobben vi har gjort de siste årene, og ønsker alle involverte lykke til videre, sier avtroppende styreleder, Rune Brandstadmoen.

Leder fortsatt Rådet for Stiftelsen Norsk Gastronomi

Janne Johnsen fortsetter som leder for Rådet for Stiftelsen Norsk Gastronomi. Rådet er stiftelsens øverste organ.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS