Palmer Spirits lanserer vodka og gin

Denne våren har Palmer Spirits lansert to nye produkter i sin såkalte anti-premium serie, «Husholdnings Vodka» og «Husholdnings Gin».

Publisert
Husholdningsgin. (Foto: Palmer)

Hele ideen bak serien er å kunne tilby håndverksprodukter av beste kvalitet til samme pris som kjente «entry level»-produkter.

– Palmer Spirits´ påstand er at kunder ofte ender opp med å betale minst like mye for innpakning som innhold når det gjelder nyheter i brennevinskategorien, og derfor består serien av håndverksprodukter av topp kvalitet i en noe enklere innpakning enn man kanskje er vant til, skriver «Brand Ambassador» Jesper Høst hos Palmer i en pressemelding.

Gin destillert midt i Oslo

Husholdningsvodka. (Foto: Palmer)

Husholdnings Gin ble utviklet av Jesper Høst og Storgata Destilleri (Himkok) sommeren 2017, og er følgelig destillert midt i hjertet av Oslo.

– Den har tydelige toner av friskt sitrongress, koriander og kardemomme med et elegant einebærpreg som gjør at den passer perfekt enten du foretrekker din gin med tonic, i en Negroni, en Collins eller med en dråpe tørr vermouth, melder Høst.

«Husholdnings Vodka»

Tiny Bubbles. (Foto: Palmer)

Husholdnings Vodka så dagens lys i horeca i mars i år, og ble lansert på Vinmonopolet nå i mai. Basen for «Husholdnings Vodka» er verdens beste hvetekvalitet, nøysomt destillert i kolonne i Frankrike og kan beskrives som deilig kremet og naturlig søt med toner av sitrus og svart pepper i finish.

Ingen produkter i husholdningsserien er sminket med sukker, glyserol eller andre elementer som man gjerne tilsetter i «billigprodukter», men er kun basert på de beste råvarer tilgjengelig.

Tiny Bubbles

Det nærmer seg 17. mai. Her er en idé til en 17. mai-drink fra Palmer:

Ingredienser

* 2 cl «Husholdnings Vodka»

* 2 cl jordbærsirup

* 1 cl sitron

* Ch. Val de Mercy Crémant de Bourgogne

Fremgangsmåte: Jordbærpureen lager du enkelt kvelden i forveien ved å ha én del jordbær, én del sukker og én del vann i en kjele. Varmes opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Avkjøl og sil av bærene (disse kan du for eksempel ha på brødskiva), og oppbevar sirupen i kjøleskapet til neste morgen. Oppbevar alle ingrediensene i kjøleskapet så de er gode og avkjølte. Ha alle ingrediensene i et champagneglass og topp med bobler. Pynt med friske bær.

Husholdnings Vodka, 70 cl

Pris: 265,14 kroner (horeca), 320 kroner (Vinmonopolet)

Vecturanr: 147362

Husholdnings Gin, 70 cl

Pris: 291,85 kroner (horeca), 350 kroner (Vinmonopolet)

Vecturanr: 147363

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS