Ivan Vågstøl. (Foto: Edge World)
Ivan Vågstøl. (Foto: Edge World)

Ivan Vågstøl til Edge World

Edge World AS har hentet Ivan Vågstøl som partner i selskapet. Han vil få ansvaret for Stavanger-regionen, i tillegg til å være en bidragsyter inn i andre deler av selskapet.

Publisert

Vågstøl har arbeidet for Nordic Choice Hotels de siste 16 årene. Senest i rollen som hotelldirektør på Clarion Hotel Stavanger.

Bred erfaring fra hotellbransjen

Edge World

* Edge World er et hotellselskap som skal ta operatørkontrakter på hoteller i Norden, posisjoner i eiendom innen hospitality, samt utvikle konsepter og teknologi for de samme næringene.

* Selskapet vil innen 2025 ta posisjoner i alle de mellomstore og store nordiske byene.

* Bak selskapet står grunderne av Haut Nordic, Sondre Prestegard og Ådne Skurdal, samt John Olof Solberg.

Les mer om på Edgeworld.no

Han har vunnet flere priser i hotellnæringen, levert svært sterke resultater og har lang og bred erfaring fra hotellbransjen. Edge World skal ta posisjoner innen hospitality i Norden, og som en del av denne strategien har selskapet den siste tiden jobbet tett mot markedet i Stavanger.

– Stavangerregionen har vært dyktige de siste årene til å vri søkelys og ressurser fra å være veldig avhengige av oljerelatert forretningstrafikk til å hente stadig større andeler av den nasjonale ferie/fritid- og konferanse trafikken. Vi tror fremtiden går i denne retningen, og skaper konsepter og driftsmodeller som passer til dette, sier konsernsjef i Edge World, Sondre Prestegard (tidligere Haut Nordic).

– Derfor er det en glede å kunne melde at vi har sikret oss Ivan Vågstøl som partner i Edge World. Vågstøl skal arbeide med markedet i Stavangerregionen for å lande kontakter med gårdeiere som ønsker en kompetent og dyktig driver, fortsetter han.

Ta posisjoner over hele Norden

Ivan Vågstøl kommer nå inn som partner i et selskap som har store ambisjoner i kjølvannet av Covid 19. Selskapet skal ta posisjoner i hele Norden, og er nå i avsluttende forhandlinger om kontrakter på totalt over 1000 hotellrom.

– Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med flinke og kompetente kollegaer i Edge World, og sammen skape nye og spennende prosjekter innen reiselivet, sier Vågstøl i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS