Bak Svein Trandem og Sara Johansson er det aktivitet på et prisnominert kjøkken. Restaurant Einer er nominert som årets kjøkken i Matprisen, sammen med Breddos Tacos og Fagn. (Foto: Georg Mathisen)
Bak Svein Trandem og Sara Johansson er det aktivitet på et prisnominert kjøkken. Restaurant Einer er nominert som årets kjøkken i Matprisen, sammen med Breddos Tacos og Fagn. (Foto: Georg Mathisen)

Grønn stjerne: –Det handler om å vise, ikke belære

Restaurant Einer kan skilte med både grønn Michelin-stjerne og nominasjon som årets kjøkken til Matprisen. – Vi lar gjestene ta et valg, sier Svein Trandem, som gjerne kunne hatt ren vegetarmeny.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS