«Ekebergparken» til Lillehammer

Nå kommer «Ekebergparken» til Lillehammer: Christian Ringnes åpner ny Art Wall-opplevelse på Lillehammer Hotel. I tillegg til hotellets Art Wall, vil en ny skulpturpark bli ferdigstilt før sommeren i hotellets store parkanlegg.

Publisert

Det Pandox-eide hotellet er siden august i fjor blitt totalrenovert innvendig, og i løpet av 2016 tkommer et nytt velværesenter med både utendørs og innendørs bassenger, badstuer, behandlingsrom m.m.

Pandox AB tok 1. juni 2015 over driften av Lillehammer Hotel. Ved nyttår 2015/2016 skiftet hotellet navn fra Radisson Blu Lillehammer Hotel til Lillehammer Hotel.

Les også: Radisson Blu Lillehammer er historie, nå heter hotellet Lillehammer Hotel

Lillehammer Hotel.
Lillehammer Hotel.

Investeres 60 millioner kroner

Hotellet vil i perioden 1. august 2015 til juni 2016 bli pusset opp for over 60 millioner kroner. I tillegg til renovering av rom- og konferanseavdelinger og et nytt sportssenter, er det også skapt en ny og unik Art Wall med imponerende verk fra norske 1800-talls kunstnere.

Hotellets nye Art Wall er inspirert av et mer tradisjonelt gallerioppheng, hvor alle kunstverk er konsentrert på én og samme vegg, med flere bilder i høyden. Både Eiendomsspar og Christian Ringnes har bidratt med flere imponerende verk.

Skulpturpark i hotellets parkanlegg

I tillegg til hotellets Art Wall, vil en ny skulpturpark bli ferdigstilt før sommeren i hotellets store parkanlegg.

I den anledning vil Ina Johannesen, leder for Ekebergparken i Oslo, i dag være til stede sammen med Christian Ringnes for å informere om den nye skulpturparken.

Johannesen har vært ansvarlig for Art Wall-prosjektet på Lillehammer Hotel, hvor hotellets eksisterende kunst er kombinert med kunst fra Christian Ringnes private samling. Johannesen vil også lede arbeidet med hotellets nye skulpturpark, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Du kan lese mer om hotellet på Lillehammerhotel.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Pandox

Pandox er en hotelleier i nord Europa med fokus på større hoteller i viktige fritids- og forretningsdestinasjoner.

Pandox’ hotellportefølje teller 121 hoteller med ca. 25 000 rom i åtte land.

Pandox sin virksomhet omfatter utleie av hoteller med lange leiekontrakter med kjente nasjonale og internasjonale leietagere og egen operatør virksomhet i egne hoteller.

Pandox ble grunnlagt i 1995 og selskapets B-aksjer er siden 18. juni 2015 notert på Nasdaq Stockholm.

Powered by Labrador CMS