First Hotel Almnäs Park åpner til våren.
First Hotel Almnäs Park åpner til våren.

First Hotels med dobbeltsignering i Södertälje

Det veletablerte hotellet Hotel Vindeus blir en del av First Hotels fra 1. mars, mens nybygde First Hotel Almnäs Park blir tilsluttet kjeden når hotellet åpner litt senere i vår.

Publisert
Hotel Vindeus blir en del av First Hotels fra 1. mars.
Hotel Vindeus blir en del av First Hotels fra 1. mars.

Stor-Stockholm vokser, og det merker hovedstadens tilstøtende byer. Et av områdene som går gjennom betydelig utvikling i disse dager, er Almnäs i Södertälje, eller «Stockholm Syd Almnäs» som området nå blir kjent som.

– Det skapes mange arbeidsplasser her og etterspørselen etter overnatting og møtefasiliteter øker, sier Mouris Eliya, styreleder i Profossen, som eier First Hotel Vindeus og First Hotel Almnäs Park, i en pressemelding.

Både ferie- og forretningsreisende

Daniel Atteroth i First Hotels.
Daniel Atteroth i First Hotels.

Målet er at First Hotel Almnäs Park, som er under bygging, skal bli et naturlig samlingspunkt for Stockholm Syd Almnäs. Det blir ferdigstilt i løpet av våren 2017. First Hotel Vindeus ligger kun minutter unna, men også bare noen minutter fra sentrum av Södertälje.

– Beliggenheten til begge hotellene er glimrende både for ferie- og forretningsreisende, mener Daniel Atteroth, direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

By i spennende utvikling

Stockholm Syd-prosjektet mangler definitivt ikke ambisjoner, og målet er at det 1000 hektar store området skal bli et av Skandinavias største industriområder med særlig satsing på logistikk. God infrastruktur sikrer lett fremkommelighet – Svealandsbanan passerer området, mens europaveiene E4 og E20 ligger i direkte ved Almnäs.

– Det var flere aktører på banen da vi bestemte oss for at hotellene skulle bli en del av en større hotellkjede. Valget endte til slutt på First Hotels blant annet på grunn av deres veletablerte varemerke, store kundemasse og solide distribusjons- og salgskanaler, sier Mouris Eliya.

Fra Hotel Vindeus.
Fra Hotel Vindeus.

Daniel Atteroth er glad for at han nå kan tilby First-kunder ledende alternativ også i Södertälje.

– I lengre tid har vi jobbet for å finne en god partner i Södertälje. Det fant vi i Mouris Eliya og Profossen. Både byen og hotellmarkedet er i en spennende utvikling og jeg er sikker på at dette samarbeidet vil bli fruktbart for begge parter, sier Atteroth.

Alle piler i riktig retning

Befolkningsutviklingen i Södertälje har vært positiv i en årrekke og tall fra 2016 viser at mer enn 94 000 mennesker bor i kommunen. Stockholm er kun 40 minutter unna med bil, buss eller tog og det forventes videre befolkningsvekst de kommende årene.

– Det er liten tvil om at dette er et av de mest spennende områdene i Storstockholms-området. Timingen for åpningen av First Hotel Almnäs Park er nær sagt perfekt og det er stadig viktigere for de store hotellkjedene å være representert i Södertälje, mener Atteroth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS