Liv Laga Vegetarburger Mexi fra Norsk Storhusholdning.
Liv Laga Vegetarburger Mexi fra Norsk Storhusholdning.

Vegetar- og vegansortiment fra Norsk Storhusholdning

Mange ønsker å redusere kjøttforbruket (fleksitarianerne), og Norsk Storhusholdning (Hoff og Slåtto) lanserer nå de første produktene i en ny serie rettet mot denne målgruppen. Her er februar-nyhetene fra Norsk Storhusholdning.

Publisert

Hoff Liv Laga vegetarburgere

Liv Laga vegetarburgere er real middagsmat uten kjøtt. De er produsert i Norge, på Hoff sine egne fabrikkanlegg. Passer inn i de fleste menyene i Norsk Storhusholdningskonseptet «det lille EXTRA». Vegetarburgerne kan gjerne serveres som en tallerkenrett med en god salat, gode sauser og dressinger, og pommes frites. Den lanseres nå to varianter, Liv Laga Vegetarburger Mexi ((Epd: 470869) og Liv Laga Vegetarburger med ost og soltørkede tomater (Epd: 47058681).

I Mexi minner smaken litt om taco. Den består blant annet av poteter, linser, aspargesbønner, kikertmel og krydder, mens burgeren med ost og soltørkede tomater også inneholder poteter, brune lister, samt hint av urter og ost.

Slåtto Blackbean Veganburger 90 gram

Et godt vegan/vegetaralternativ. Black Bean Burger er panert og forfritert i rapsolje og hovedingrediensen er sorte bønner med innslag av ris, mais, potet og krydder. Den inneholder hverken egg eller melk, og kan derfor nytes som del av et vegansk måltid. Allergenfri vare (Epd: 4707774).

Philly Steak - fra Slåtto

En klassiker fra USA. Retten består av tynne skiver biffkjøtt, stekt løk, majones, sennep og smeltet ost i myk bagette (hoagie). Slåtto Philly Steak er et sammenpresset stykke mørt og velsmakende biffkjøtt, laget av høyrygg og mørbrad. Variasjonsmulighetene utover den tradisjonelle oppskriften er mange. De vanligste tilleggsingrediensene inkluderer stekt løk, paprika, sopp, majones, «hot» chilisaus, salt, pepper og ketchup eller barbecuesaus (Epd: 4707766)

Soft bagetter fra Slåtto

Myk bagetter med saftig og god skorpe. Passer på sandwich/bagettemenyen og til Philly Steak, pulled beef/chicken og biffkjøtt og annet pålegg. Tin og server eller varmes i ovn/ brødvarmer. Kommer i tre varianter; Brioche baguette (Epd: 4708483), Soft Baguette fin (Epd: 4708517) og Soft baguette, grov (Epd: 4708525)

Burgertopping, skivet – fra Slåtto: En praktisk og enkel løsning med fyldig og cheddarpreget smak. Skivet burgertoppinng er egnet for cheeseburgere, ostesandwich, gratinering av baguetter m.m. Prøv den til Philly Steak eller til en cheeseburger. (Epd: 4707386)

Nye hamburgervarianter fra Slåtto

Vi er midt inne i en tid med rask og spennende utvikling innenfor varegruppen hamburgere.

I takt med utviklingen innen varegruppen hamburgere, øker også gjestenes kunnskap og forventninger til det som serveres. Både Dry Age hamburgeremne og «Slåtto farmerstyle» gir mange muligheter for eget særpreg – både form, smak og konsistens kan tilpasses de mest krevende hamburgerkjennere.

Slåtto Hamburger, Farmerstyle 170 gram

En rustikk formet hamburger som gir mulighet for å sette et personlig preg på både form og smak på hamburgeren. Et godt alternativ for de som er opptatt av enkel tilberedning av jevn kvalitet, og mulighet for en personlig touch på hamburgeren (Epd: 4707717)

Dry Age hamburgeremne

Dry Age hamburger er laget av en blanding av Flat Iron Steak, tørrmodnet høyrygg, brisket og short-rib. Den tørrmodne høyryggen er modnet i 35 dager, noe som gir en nøtteaktig aroma og masser av umami-smak. Med et fettinnhold mellom 18-23 % er denne egnet til steking enten i panne eller på flatgrillen. Dette er et deigemne på 170 gram som du kan forme selv etter tining. Her kan spisestedene sette sitt eget preg på burgeren. (Epd: 4708533)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Liv Laga Vegetarburger med ost og soltørkede tomater.
Liv Laga Vegetarburger med ost og soltørkede tomater.
Powered by Labrador CMS