Hotelldirektør Tarje Hellebust i en av de øverste etasjene på Radisson Blu Plaza. (Foto: Rickard L. Eriksson)

Plaza skal løftes til nye høyder

Ett av Oslos mest kjente landemerker, Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, er godt i gang med totalrenoveringen.

Publisert
Radisson Blu Plaza totalrenoveres. (Foto: Morten Holt)

Norges høyeste hotell skal løftes til nye høyder. Samtlige 676 hotellrom skal renoveres, og arbeidet er allerede godt i gang. De første rommene i de øverste etasjene er allerede ferdige.

Alle de 676 hotellrommene, i 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur. (Foto: Rickard L. Eriksson)

«Alle» har et forhold til Plaza

Radisson Blu Plaza Hotel er et ikonisk landemerke i Norge, som de fleste nordmenn har et forhold til. Vi er veldig stolte over hotellet, og ønsker å gi gjestene våre de aller beste opplevelsene når de besøker oss, derfor investerer vi stort i denne oppgraderingen, sier administrerende direktør på Radisson Blu Plaza, Tarje Hellebust.

De første nyrenoverte rommene hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er allerede ferdige. (Foto: Rickard L. Eriksson)

Alle de 676 hotellrommene, i 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur. Samtlige rom får Radisson Blu sitt nye, internasjonale designkonsept «BluPrint».

Designkonseptet «BluPrint»

Radisson Blu Plaza er et landemerke i Oslo.

– «BluPrint» tilbyr funksjonalitet og fleksible løsninger, kombinert med smakfullt design. Designet hos Radisson Blu Plaza Hotel er lokaltilpasset slik at hotellopplevelsen blir akkurat slik gjestene våre ønsker og forventer seg. Blant annet har vi Jensen-senger i alle rom og behagelige Ekornes London-style Stressless-stoler hvor gjestene kan sitte og nyte den spektakulære utsikten over den fine byen vår, forteller Hellebust.

«BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu-hoteller verden over, og Radisson Blu Plaza Hotel er det første hotellet i Norge som tilbyr gjestene det nye, internasjonale designkonseptet.

Et velkjent landemerke

Radisson Blu Plaza Hotel sto ferdig i 1990, og var Nordens første skyskraper. Helt siden Kong Olav V sto for den offisielle åpningen i 1990, har hotellet vært en av hovedstadens fremste signaturbygninger.

– Radisson Blu Plaza Hotel har topp beliggenhet rett ved Oslo S, og hotellet har et sterkt og godt omdømme internasjonalt. Vi jobber for alltid å tilby utmerket service og har stort fokus på profesjonalitet. Ingen forespørsler er for store og ingen er for små, sier Tarje Hellebust.

«Radisson Blu Plaza Hotel holder åpnet gjennom hele renoveringsprosessen, og pusser opp etasje for etasje i avgrensede tidsperioder, slik at gjestene ikke skal bli forstyrret av arbeidet. Alle rommene skal stå ferdig rett over sommeren og gjestene får bo i de nye rommene etter hvert som de ulike etasjene står klare», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS