Scandic Hell skal renoveres. (Foto: Scandic Hotels)

Storstilt renovering av Scandic Hell

Scandic Hell i Trøndelag skal renoveres for om lag 100 millioner kroner.

Publisert
157 rom på Scandic Hell skal renoveres. (Foto: Scandic Hotels)

En storstilt renovering av Scandic Hell er på trappene, der Scandic og gårdeier KLP i fellesskap investerer ca. 100 millioner kroner i hotellet. Alt fra ventilasjon og nye vinduer til mer enn 150 rom og bad skal fornyes. I tillegg vil restauranten bli helt ny og få en etterlengtet uteservering.

Arbeidet har startet

Arbeidet har allerede startet med å installere et nytt ventilasjonsanlegg. Renoveringen av rom, suiter og korridorer i vestre fløy starter i løpet av mars og vil bli gjennomført i løpet av to korte og effektive perioder hvor de siste rommene blir ferdigstilt i 2019. Totalt 157 rom og bad skal totalrenoveres.

Arbeidet med hotellets nye restaurant er rett rundt hjørnet, og restauranten vil stå ferdig allerede 1. april om alt går etter planen.

Restauranten vil også få uteservering, og dette tilbudet vil være klart innen den trønderske sommeren melder sin ankomst.

Like ved flyplassen

– Ambisjonen er å være den naturlige møteplassen i Trøndelag, og med vår beliggenhet rett ved Trondheim Lufthavn Værnes og snart et nyoppusset hotell, er jeg mer optimistisk på hotellets vegne enn noen gang. Hotellet fylte i fjor 30 år, og jeg er sikker på at oppgraderingen av hotellet vil bli tatt svært godt imot, sier hotelldirektør Arild Vollan, som gleder seg til å ønske velkommen til «nye» Scandic Hell.

Vollan lover at hotellet vil jobbe hardt for at gjester skal bli så lite berørt som mulig i perioden med renovering.

– Dette løser vi med at de områdene hvor det jobbes mest intenst vil bli stengt ned i perioder samt gode provisoriske løsninger, sier han.

«Spleiselag»

Restauranten på Scandic Hell skal bli ny. (Foto: Scandic Hotels)

Renoveringen er et spleiselag mellom Scandic og huseier KLP.

– Jeg er stolt og glad for at Scandic og KLP i fellesskap ønsker å satse ytterligere på Scandic Hell etter et år der vi har levert rekordresultater. Med denne oppgraderingen vil hotellet være rustet for fremtidens gjester, og vi som jobber her skal gjøre vårt ytterste for fortsatt å levere trøndersk gjestfrihet, sier Vollan.

– Scandic Hell leverer år etter år blant de beste Scandic-hotellene i Norge når det kommer til våre interne og eksterne gjesteevalueringer. Ikke minst holder service, frokost og hotellets øvrige mat- og drikke-tilbud alltid meget høy standard. Det at vi nå sammen med KLP investerer store summer i hotellet er en bekreftelse på, og en anerkjennelse av, den jobben som gjøres av medarbeiderne på Scandic Hell hver eneste dag, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold i pressemeldingen.

Sikter mot frokosttronen

Scandic Hell har de siste seks årene blitt kåret til fylkesvinner i Nord-Trøndelag i kåringen «Twinings Best Breakfast», Norges beste hotellfrokost. Nå som Trøndelag er slått sammen til ett fylke tar Vollan og hans team opp konkurransen med det som de siste 10 årene har vært Norges soleklare frokosthotell, Scandic Nidelven.

– Med ny restaurant og våre fantastiske medarbeidere så skal vi gi Scandic Nidelven sunn konkurranse om frokosthegemoniet i Trøndelag – og kanskje også i Norge, sier Vollan lurt.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS