Anita Winsnes, daglig leder i Stiftelsen Miljømerking og Mona Dehli, direktør for Business Unit I, Single Services i Coor Norge. (Foto: Coor Norge)

Coor svanemerker

Fra februar vil hele renholdsleveransen til Coor i Norge være sertifisert under ordningen Svanemerket, samt én av Coors kantiner, som bare én av totalt ni svanemerkede kantiner i Norge.

Publisert

– I Coor har vi søkelys på bærekraft og miljø, noe som gjennomsyrer hele vår tankegang og handlemåte. Vi jobber aktivt for å bidra til å redusere belastningen på miljøet, slik som gjennom bruk av riktige produkter som reduserer typen og mengden farlige kjemikalier, gjennom å gjøre bilparken elektrisk og gjennom god avfallshåndtering, for å nevne noen eksempler. Svanemerking er ett av flere tiltak vi har satt i gang for å nå vårt mål om at både vi selv og våre kunder reduserer våre negative fotavtrykk på miljøet, sier direktør for «Business Unit I, Single Services» i Coor Norge, Mona Dehli, i en pressemelding.

Svanemerket

Svanemerket er den offisielle miljømerkeordningen i Norge.

Sertifikatene ble delt ut av daglig leder i Stiftelsen Miljømerking, som forvalter Svanemerket, Anita Winsnes, under en seremoni på Coors hovedkontor på Lysaker fredag forrige uke.

For anledningen hadde en gruppe med barn fra Lønnås barnehage tatt turen, både for å lære mer om miljømerking og for å synge i forkant av overrekkelsen, til stor applaus fra de tilstedeværende.

Stiftelsen Miljømerking

Miljømerking, opprettet av Nordisk Ministerråd i 1989, forvalter de to offisielle miljømerkene Svanemerket og Eu-Ecolabel i Norge. Svanemerket ser på hele livssyklusen til et produkt eller en tjeneste. Med noen av verdens strengeste miljøkrav er Svanemerket en del av den offentlige verktøykassen vi har for å gjøre det lett å velge mer miljøvennlige produkter, redusere miljøskader, og for å stimulere til grønn innovasjon og vekst i næringslivet.

Svanemerket er en uavhengig og ikke-kommersiell merkeordning.

Du kan lese mer om hva Coor gjør innen bærekraft her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS