Tore Rodahl er ansatt hos Wiederstrøm Hotel Consulting. (Foto: Privat)

Tore Rodahl til Wiederstrøm Hotel Consulting

Tore Rodahl er ansatt hos Wiederstrøm Hotel Consulting. Han begynte i stillingen 1. februar. Rodahl kommer fra Horwath HTL, der han har alternert mellom avdelingene i Oslo og London og har med seg 10 års konsulenterfaring i hotell- og reiselivsnæringen.

Publisert

– Det er veldig positivt at Rodahl blir med oss. Nå øker vi kapasiteten, vi får større kompetanse, og vi oppnår en del synergier og stordriftsfordeler. Med min hotelldriftserfaring og journalistbakgrunn, og hans F&B-bakgrunn og internasjonale erfaring både fra utdanning og jobb, utfyller vi hverandre bra, sier Peter Wiederstrøm.

Bred bakgrunn

Rodahl har en bachelor fra Hotel Institute Montreux i Sveits og mastergrad fra Cornell University i New York og Hotellhøgskolen i Stavanger og kommer fra konsulentselskapet Horwath HTL i Oslo og London.

Han har gjennomført etablerings-, markeds- og lønnsomhetsanalyser for hotell- og reiselivsprosjekt og vært med på flere operatørsøk og utvelgelse i Norge og internasjonalt.

De siste fem årene har han vært ansvarlig for utgivelsen av bransjerapporten Norsk Hotellnæring og har et svært bredt nettverk i hotell- og reiselivsnæringen.

Hotellrådgivning

Wiederstrøm Hotel Consulting tilbyr hotellrådgivning og andre konsulenttjenester for hotell- og reiselivsnæringen. Oppdragsgivere er fra små bedrifter til store selskaper i privat og offentlig sektor. De betjener hovedsakelig hotelleiere, investorer, eiendomsutviklere, operatører og finansinstitusjoner.

– Jeg setter stor pris på tillitserklæringen fra Wiederstrøm, og ser fram til å være med på den videre utviklingen av virksomheten, sier Tore Rodahl i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS