Slik blir det nye hotellet på Hasle, som får 217 rom. (Illustrasjon: AF Gruppen)

Bygger nytt Choice-hotell på Hasle

AF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Hasle Linje Næring (Höegh Eiendom og AF Eiendom) om bygging av et nytt hotell på Hasle i Oslo. Det er Nordic Choice Hotels som skal drifte hotellet, som vil få 217 rom. Hotellet skal stå ferdig første kvartal 2021.

Publisert

Avtalen omfatter bygging av hotell og kontorbygg på seks etasjer samt felles kjeller over to plan. Totalt bruttoareal er ca. 21 000 kvadratmeter.

Hotelldelen, som vil få 217 rom, utvikles i samarbeid med Nordic Choice Hotels. Det er ikke kjent om det blir et Quality-, Comfort- eller Clarion-hotell.

Byggestart er første kvartal 2019 med ferdigstillelse i første kvartal 2021.

490 millioner kroner

«Bygget skal oppnå energimerke A, passivhus, og sertifiseres som bærekraftig bygg etter miljøklassifiseringen BREEAM-NOR – «Very good». Bygget blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 490 millioner kroner (eks mva)», heter det i en pressemelding.

Hasle, nytt populært område

– Hasle har blitt et populært sted å bo og jobbe. På kort tid har det vokst frem som et nytt og moderne område. Sammen med Höegh Eiendom ser vi frem til å få på plass et miljøvennlig hotell og kontorbygg som vil fremme områdets attraktivitet, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS