Lokal på Hoff gleder seg over samarbeidet med Foodora. (Foto: Foodora)

Foodora utvider

Nå kan innbyggerne vest i Oslo også få mat levert hjem på døren av de rosa budene til Foodora.

Selskapet har hatt suksess med matlevering i flere byer i Norge, og utvider nå leveringstilbudet i Oslo til å også dekke Røa, Vinderen, Smestad og områdene rundt.

– Flere og flere oppdager hvor lettvint og praktisk det er å bestille restaurantmat hjem. Foodora leverer til store deler av Oslo. Med denne utvidelsen av leveringsområdet skal de fleste på Hoff, Smestad, Vinderen, Røa og Bogstad nå ha muligheten til å bestille mat hjem. Høsten 2020 startet vi også levering i Asker og Bærum, og med denne utvidelsen vil vi dekke mellomrommet mellom Bærum og Oslo vest. Som alltid tar vi vurderinger på leveringsområde fortløpende med matkvaliteten og leveringstid i hovedsetet, sier fungerende daglig leder i foodora Norge, Carl Randers.

Flere lokale favoritter med fra start

Ralph’s BBQ, Flatbread Factory og Lokal på Hoff er blant de lokale restaurantene som er med fra start, i tillegg til kjeder som Peppes Pizza, Joe & The Juice og Subway.

Daglig leder for Lokal på Hoff, Inger Marie Ommedal, gleder seg over samarbeidet:

– Lokal Harbitz på Hoff har i løpet av et halvt års tid klart å bli det vi hadde håpet på; en butikk og møteplass for nabolaget på tvers av generasjoner. Nå er vi veldig glade for at vi sammen med Foodora kan spre mer god smak med god samvittighet, enda lengre vest i byen. Og vi kan love dere at vi har nok å friste med: Hver dag hele uken baker vi ferske, økologiske surdeigsbrød og bakervarer. Delikatessedisken vår er fylt med norske oster og spekemat, fisk og skalldyr og godt mørnet kjøtt fra økologiske melkekyr. De gode råvarene i disken er de samme du finner på menyen i bistroen. For oss på Lokal er smak, økologi og dyrevelferd viktig. Og selvfølgelig bruker vi så lokale råvarer vi til enhver tid kan få tak i, sier Ommedal.

Kontaktløs levering

foodora er en matleveringstjeneste som lar brukeren bestille mat fra sin favorittrestaurant via en app. I appen får du opp tilgjengelige restauranter, oversikt over matretter, leveringstid og pris. Bestilling og betaling gjøres enkelt i appen. Når bestillingen er foretatt kan du følge budets bevegelser fra maten er hentet til det ringer på̊ døren.

– Vårt mål er å gjøre det så brukervennlig og enkelt som mulig å få mat levert på døren, og å støtte sine lokale restauranter på avstand. I en annerledes hverdag hvor man tilbringer mye tid hjemme ønsker vi å tilby en mulighet til å nyte maten fra sine lokale favoritter hjemme. For å minimere smitterisiko leveres nå bestillinger kontaktløst utenfor kundens dør, sier Randers.

Foodora

Foodora er datterselskap av Delivery Hero, et av verdens ledende online matleveringsselskaper, med hovedkontor i Berlin. foodora ble etablert i Norge i 2015 og har de siste årene vokst eksponentielt, og leverer i dag mat fra over 1400 restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Trondheim, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Porsgrunn, Skien og Tromsø. I 2018 lanserte plattformen til et utvidet område rundt storbyene, der restaurantene selv står for leveransen, og i 2020 introduserte foodora levering fra butikker på plattformen for rask levering og ble med det Norges første aktør innen Q-handel.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS