Illustrasjonsfoto: Servicegrossistene
Illustrasjonsfoto: Servicegrossistene

Tomagruppen og Servicegrossistene med samarbeid

Tomagruppen og Servicegrossistene har inngått samarbeid om levering av mat- og drikkevarer til 200 lokasjoner i hele landet.

Publisert

Partene har undertegnet en intensjonsavtale, og samarbeidsavtale er planlagt signert i februar. Oppstart av samarbeidet vil skje i perioden mars–mai 2021.

Toma

Toma er en facility service-leverandør innen forretningsområdene personalrestaurant/kantine, kurs, konferanse, møterom, renhold, sikkerhet, teknisk drift, forpleining og andre servicetjenester.

Toma har siden oppstarten i 1978 utviklet seg fra å være en lokal aktør til å bli et betydelig konsern innenfor bransjen med en eier. Selskapet leverer sine tjenester over hele landet og er bransjens største norskeide selskap.

I 2019 hadde Tomagruppen 2,1 milliarder kroner i omsetning – med 4000 ansatte.

Avtalen omfatter alle typer grossistleverte mat- og drikkevarer for kantiner og anlegg.

Lokal tilstedeværelse er helt essensielt

– Toma mener at lokal tilstedeværelse er helt essensielt for å lykkes med våre serviceleveranser og da ble Servicegrossistene et naturlig valg for oss. Vi er trygge på at Servicegrossistene er den rette samarbeidspartneren for oss fremover, sier innkjøpsansvarlig i Tomagruppen, Simen Braut Olaussen.

Olaussen legger til at kontrakten stiller store krav til leveransekvalitet, tilpasningsevne og produktmiks.

– Høy kompetanse på leveransene

Servicegrossistenes salgsdirektør, Frode Olsen, ser frem til oppstart, og er sikker på at Tomagruppen vil oppleve en meget høy kvalitet på leveransene:

Servicegrossistene

Servicegrossistene er en landsdekkende grossistkjede i storkjøkkenmarkedet, og består av 17 lokale fullsortimentsgrossister, som foretar leveranser til private kunder som kantiner, hotell, restaurant, fastfood barnehager, offentlige kunder som sykehus og barnehager og maritime kunder som skip og oljeinstallasjoner i hele landet

I 2020 omsatte Servicegrossistene for 3,4 milliarder kroner – og hadde 500 ansatte.

– Vi er svært glade for at Toma har valgt Servicegrossistene på bakgrunn av vår evne til å tilby konkurransedyktige priser i dagens utfordrende marked, kombinert med vårt fortsatt høye service- og tilpasningsnivå, og vi ser fram til å levere til alle Tomas lokasjoner i hele landet. Vi ser på dette som en kjempemulighet, og en gladnyhet også for alle som ønsker en sterk konkurranse i bransjen vår, sier Olsen i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS