FIrst Hotel Borlänge. (Foto: First Hotels)

Åpner totalrenovert hotell i Borlänge

Etter åtte måneders renovering, er det klart for åpningen av First Hotel Borlänge, tidligere kjent som First Hotel Brage. Målet er å bli byens beste hotell.

Publisert
Hotellteamet på First Hotel Borlänge. (Foto: First Hotels)

Etter mer enn 60 millioner i renoveringskostnader og mange måneders hardt arbeid, er det endelig klart for nyåpningen.

– Det er en fantastisk dag og jeg er kjempestolt av hvordan hotellet har blitt, sier hotelldirektør Katrin Strandell.

Viktig hotell

First Hotel Borlänge, som har 102 rom, har vært en del av First-porteføljen i en årrekke, men eies av Masmästeren. De to selskapene har jobbet tett i renoveringsprosessen, og er godt fornøyd med resultatet.

– Vi er stolte over å ha dette hotellet i First-familien, og jeg vil berømme Masmästeren for svært godt utført arbeid. Hotellet er helt nytt innvendig og er et topp moderne hotell både estetisk, men også teknologisk, sier administrerende direktør i First Hotels, Mads Jacobsen, i en pressemelding.

Styrke posisjonen

Åsa Willemark i Masmästeren mener hotellet nå har all mulig grunn til å ta en fremtredende plass i Borlänges bybilde.

– Jeg er sikker på at First Hotels klarer å løfte hotellet ytterligere og styrke dets posisjon i markedet blant annet gjennom ny og innovativ teknologi. Nå er alle forutsetninger til stedet for å skrive en ny og løfterik historie, sier Willemark.

Først med helautomatisert inn- og utsjekkstilbud

First Hotel Borlänge er det første hotellet i First-porteføljen med helautomatisert inn- og utsjekkstilbud. I tillegg er det muligheter for strømmetjenester på rommene, noe som gjør at gjestene kan fortsette å se på sin favorittserie eller film der du sluttet hjemme.

Naturlig samlingspunkt

Hotellets restaurant, Harry’s, åpnet dørene for litt over to år siden. Restauranten har hatt en god utvikling, men hotelldirektør Strandell forventer langt større omsetning fremover.

– Vi får gode tilbakemeldinger på Harry’s og har mange returnerende gjester. Nå, når vi kan fylle den opp med både lokale besøkende og hotellgjester, har Harry’s alle forutsetninger for å bli et naturlig samlingspunkt i Borlänge, sier Strandell.

First Hotel Borlänge tilbyr også kurs- og konferansefasiliteter, og også disse er totalrenovert.

– Vi har satset stort på topp moderne teknologi også for dette segmentet, og vi gleder oss til igjen å ønske kurs- og konferansegjester velkommen, sier Strandell.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS