Quality Hotel Residence i Sandnes. (Foto: Quality Hotel)

Vil ha lokalbefolkningen inn på frokost

Quality Hotel Residence i Sandnes inviterer hele byen inn til frokost. Torsdag 28 mars legger Quality Hotel Residence 100 gavekort på frokost for 2 personer i resepsjonen i Julie Eges Gate 5.

Publisert

«Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder og Quality Hotel Residence gleder seg til å se enda flere Sandnesgauker til bords på hotellet.

Bruke hotellet enda mer

Målet med frokoststuntet er å få lokalbefolkningen til å bruke byen og hotellet i enda større grad. Quality Hotel Residence legger torsdag morgen ut 100 gavekort på frokostbuffet for 2 personer i hotellets resepsjon.

– Mange tror at man må være gjest på hotellet for å kunne bruke det, men vi vil nå vise at vårt hotell er åpent for alle. Vi ønsker å skape mer liv i byen vår og at man kan komme til oss å få en god start på dagen sammen med familie og venner. Det er ikke til å legge skjul på at vi også ønsker å vise frem en frokost vi er veldig stolt av, sier hotelldirektør på Quality Hotel Residence, Michael Holm, i en pressemelding.

– De beste råvarene

På hotellfrokosten finner man noe for alle. Her kan man steke sine egne lapper, kickstarte dagen med den faste ingefærshoten og nyte kortreiste råvarer med høyt næringsinnhold. Det er et stort fokus på norske og kortreiste råvarer på Quality Hotel Residence. Eggene kommer fra Sølve Saltes gård på Klepp og majoriteten av grønnsakene er dyrket i Norge.

– Vi jobber tett med våre leverandører for å få tak i de beste råvarene. Sesongen vi går inn i bugner av de beste grønnsakene, og det skal vi presentere til våre gjester på best mulig måte, sier kjøkkensjef på Quality Hotel Residence, Kristoffer Mo.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS