Illustrasjonsfoto: Scandic Hotels

Scandic nominert for nysatsingen Frokosten.no

Bare fire uker etter lanseringen av Scandics nysatsing Frokosten.no har siden blitt nominert til «Content Excellence: Årets Performance» i Content Marketing Awards.

Publisert

Over 8000 personer har så langt besøkt siden med oppskrifter, tips og reportasjer om frokost.

I forbindelse med den nasjonale frokostdagen 13. april lanserte Scandic Frokosten.no i samarbeid med innholdsbyrået Cloud Media Service.

«Content Excellence: Årets Performance»

Nå har Content Marketing Norge nominert nettsiden i kategorien «Content Excellence: Årets Performance». Kategorien inneholder de beste enkeltstående content marketing-aktivitetene eller kampanjene som gjennom relevant innhold har oppnådd engasjement og oppmerksomhet.

– Det er utrolig stas at Frokosten.no allerede har blitt lagt merke til og er nominert. I Scandic satser vi knallhardt på frokost. Med Frokosten.no ønsker vi både å øke folks bevissthet rundt frokost. Vi ønsker også å engasjere kundene våre og overraske med utradisjonelle frokosttips. Og naturligvis å forsterke kundenes inntrykk av at vi er best på frokost, sier markedsdirektør Tine Birkeland i Scandic i en pressemelding.

Scandic Nidelven har vunnet det uoffisielle norgesmesterskapet i frokost «Twinings Best Breakfast» 10 år på rad. Scandic har så langt vunnet tre av seks fylkesseiere i årets konkurranse. Norges beste frokost kunngjøres i høst.

– Godt eksempel på innholdsmarkedsføring

Siden har hatt 8150 unike besøkende og over 23 000 sidevisninger på fire uker. Over 1800 har deltatt i konkurransen på Frokosten.no.

Siden er utviklet av Dekode. Cloud Media har designet nettsiden og levert deler av innholdet i tett samarbeid med Scandic.

– Frokosten.no er et godt eksempel på innholdsmarkedsføring, der vi skriver historier og deler kunnskap som engasjerer målgruppen, uten nødvendigvis å ha som mål at de skal kjøpe noe der og da. Scandic serverer Norges beste frokost, det er det mange som kan bekrefte. Vi er overbevist om at både hotellgjester og andre vil sette pris på at Scandic nå så raust velger å dele frokostoppskrifter og -historier, sier prosjektleder i Cloud Media, Anne Hagberg.

På Frokosten.no får publikum lære å lage alt fra omelett til gravlaks og håndbrygget kaffe – igjennom både tekst, bilder og filmer. De kan også se og lese reportasjer fra noen utvalgte lokalmatprodusenter som leverer sine produkter til Scandics frokostbord, heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS