Markeds- og innovasjonsdirektør Aina Hagen og Elin Renbjør, markedssjef i Hatting, er glade for å kunne gi glutenintolerante og andre som velger glutenfritt, valgfrihet. (Foto: Lantmännen Unibake)
Markeds- og innovasjonsdirektør Aina Hagen og Elin Renbjør, markedssjef i Hatting, er glade for å kunne gi glutenintolerante og andre som velger glutenfritt, valgfrihet. (Foto: Lantmännen Unibake)

Fristende og glutenfritt

Alle fortjener fersk bakst - også om du ikke tåler gluten. Derfor utvider Lantmännen Unibake og Hatting nå sortimentet av glutenfrie produkter både til proffmarkedet og forbruker.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS