To av de tre raske mennene var konferansierer under dagen GRESS-show. Her er de sammen med vinnerne av Scandics pris, Scandic Victoria Hotel i Oslo. Fra venstre Anders Hoff, kjøkkensjef Magnus Melson, Øyvind Rafto (delvis skjult), hotelldirektør Ellen Ravnå og Britt Strand fra GRESS-administrasjonen. (Foto: Morten Holt)

Ble hedret på GRESS

I dag ble GRESS-messen arrangert for 21. gang – større en noensinne. Flere av bedriftene til eierne og medlemmene ble hedret.

Publisert
To av de tre raske mennene var konferansierer under dagen GRESS-show. Her er Anders Hoff og Øyvind Rafto sammen med prisvinner Nina Askvik fra Radisson Blu Royal Hotel i Bergen og Britt Strand fra GRESS-administrasjonen. (Foto: Morten Holt)

GRESS-gruppen er et innkjøpssamarbeid mellom Compass Group Norge, The Carlson Rezidor Hotel Group og Scandic Hotels (tidligere Rica Hotels), og har eksistert siden midten av 1990-tallet. I tillegg er Gate Gourmet Norway, NHG Management, Norlandia, Hurtigruten, Fjord Line og Torghatten medlemmer av innkjøpssamarbeidet.

– GRESS har blitt årets høydepunkt for mange,sier innkjøpsansvarlig for Carlson Rezidor i Norge, Olaf Gerkens. (Foto: Morten Holt)

– Årets høydepunkt

2500 personer besøkte årets GRESS-messe på Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

GRESS-messen, som ble arrangert på Norges Varemesse i dag, er en lukket fagmesse for medlemsbedrifter og leverandører som har samarbeidsavtale med GRESS-gruppen.

– GRESS har blitt årets høydepunkt for mange. I år er over 120 leverandører på plass, og vi har 2500 personer innom i løpet av de fem messetimene på Norges Varemesse, sier innkjøpsansvarlig for Carlson Rezidor i Norge, Olaf Gerkens.

Satte pris på bedrifter og personer

I løpet av dagen i dag har GRESS kåret årets medlemsbedrifter («Årets GRESS-nettpriser) hos de forskjellige eierne og medlemmene.

De ble som følger:

Scandic Hotels:

Scandic Victoria Oslo, ved direktør Ellen Ravnå og kjøkkensjef Magnus Melsom.

Compass Group:

Compass Group Norge, ved konseptutvikler Espen Kihle Johansen.

Carlson Rezidor:

Radisson Blu Royal Hotel Bergen, ved Nina Askvik.

Norlandia:

Best Western Horten Hotell, ved kjøkkensjef Anders Lysell.

Torghatten:

MF Bastø 1, ved caféleder Lise Nesse.

Les mer om GRESS i det kommende nummeret av Horeca (nummer 1 2016)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

GRESS

GRESS er Norges største innkjøpssammenslutning innen storhusholdning

GRESS-gruppen er et innkjøpssamarbeid mellom Scandic Hotels, Compass Group Norge og The Carlson Rezidor Hotel Group. Hver partner eier 33 prosent andel i aksjeselskapet GRESS-gruppen, som ble etablert i 1997.

Gate Gourmet Norway, NHG Management, Norlandia, Hurtigruten, Fjord Line og Torghatten er medlemmer av innkjøpssamarbeidet.

GRESS-messen er en lukket fagmesse for bedrifter som har samarbeidsavtale med GRESS-gruppen. Messen avholdes årlig i januar, og besøkes av gjester fra GRESS-gruppens eiere, medlemsbedrifter, leverandører og samarbeidspartnere.

GRESS-messen ble i år arrangert for 21. gang. Den første messen ble arrangert i 1996.

GRESS-gruppens formål er å fremforhandle leverandøravtaler for GRESS-gruppens eiere og medlemmer.

GRESS-gruppen har i samarbeid med teknologifirmaet Millum utviklet GRESS-nett. Et internettbasert innkjøpsverktøy som knytter eiere og medlemmer opp mot mer enn 200 leverandører.
Samarbeidet har gitt store kostnadsbesparelser og effektiviseringer for GRESS-gruppens medlemmer, eiere og leverandører.

GRESS-nett er innkjøpsverktøyet for gruppens eiere, medlemmer og leverandører. Her ligger informasjon knyttet til avtalene. Dette verktøyet skaper trygghet og sørger for at logistikken alle parter imellom fungerer optimalt.

Les mer på Gress.no

 

Powered by Labrador CMS