Foto: Max Burger
Foto: Max Burger

Max Burger med koreanske smaker

Nylig lanserte Max Burger sin helt nye meny: Grand Deluxe Korean BBQ. Hensikten med Grand Deluxe Korean BBQ har vært å fremheve de friske, fyldige og litt krydrede smakene som har blitt stadig mer populære over hele verden.

Sammen med Grand Deluxe Korean BBQ, lanseres også Creole Fries, Wings og Korean BBQ-saus, Luksusshake Multe og Luksusshake Banana Fudge.

Alle retter vil være tilgjengelige på samtlige Max-restauranter mellom 19/8 og 20/10 - altså en «limited edition» meny.

Koreansk grilltrend

– Koreansk grill er en trend som har blitt mer og mer populær, og derfor syntes jeg der var en selvfølge å ta frem en burger med en lignende smakssensasjon. I det koreanske kjøkkenet arbeider man mye med fermentering, og da er det lett for at de salte eller tamme smakene tar over. Jeg synes vi har funnet en flott smaksbalanse i kombinasjonen av den fyldige BBQ-sausen sammen med sprøheten fra sylteagurkene og løkringene, og med en touch av fersk koriander. Det blir en utrolig burgeropplevelse og smaksreise, sier sjefskokk hos Max, Jonas Mårtensson.

Litt norrlandsk sensommer

Sammen med den nye burgeren gjør de to populære luksusshake-smakene Banana Fudge og Multe comeback, den sistnevnte en smakskombinasjon som er sterkt påvirket av Max’ norrlandske arv.

– Multe og iskrem er en klassiker i løpet av den norrlandske sensommeren, mens Banana Fudge-smaken er vanligere over hele landet, og jeg tror mange kommer til å kjenne igjen smaken fra barndommen. Samtidig har vi hos Max erfaringer med å eksportere smaksopplevelser fra nord som strekker seg helt tilbake til 1968, og da vi hadde Luksusshake Multe på menyen i 2018 var det en stor suksess i hele landet, sier Jonas Mårtensson i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS