Nordisk Michelin-guide skifter navn

I slutten av februar lanseres den andre nordiske utgaven av den velkjente Michelin-guiden. Samtidig skifter den navn til Michelin Nordic Guide, som gir et lite håp om at Michelin-inspektørene har sett litt utenfor de aller største byene.

Publisert

Innholdet i den nye Michelin Nordic Guide 2016 presenteres onsdag 24. februar.

Den første utgaven av den nordiske hotell- og restaurantguiden ble gitt ut av Michelin i februar 2015, da under navnet Michelin Guide Nordic Cities 2015.

Nå bytter guiden navn til Michelin Nordic Guide 2016, som kanskje gir et signal om at Michelin-inspektørene har sett utenfor de aller største byene denne gangen?

Fem norske stjerner i 2015

I fjor ble Oslo-restaurantene Maaemo (to stjerner), Statholdergaarden, Fauna og nå nedlagte Ylajali tildelt stjerner i guiden.

Slik så den nordiske Michelin-guiden ut i fjor. I år skifter den navn til Michelin Nordic Guide.

Les også: Slik gikk det i 2015, skuffende norsk stjernedryss

Også app

Den andre utgaven av den nordiske Michelin-guiden vil være i salg fra og med fredag 26. februar i utvalgte bokhandler.

Utvalget av restauranter vil også bli oppdatert via appen kort tid etter lansering. Appen er gratis for alle nordiske telefonabonnenter. Du finner den ved å søke «Michelin» i App Store eller Google Play Store.

Guide Michelin Main Cities of Europe 2016

Lanseringen av Main Cities of Europe 2016 skjer litt senere, tirsdag 8. mars. Dette er en samlingsguide over de største byene fra alle guider i Europa.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS