Jørn Dahl. (Foto: Haut Nordic)
Jørn Dahl. (Foto: Haut Nordic)

Fra T. Myhrvold avd. storkjøkken til Haut Nordic

Jørn Dahl er ansatt som «Project and Development Manager» i Haut Nordic. Han kommer fra stilling som KAM hos T. Myhrvold avd. Storkjøkken, der han har arbeidet med kjøkken- og restaurantprosjekter og konsepter til horecamarkedet i 11 år.

Publisert

Før det har han solid driftserfaring fra anerkjente serveringssteder som Holmenkollen Park Hotel Rica (nå Scandic), Statholdergaarden, Bølgen & Moi og Spisestedet Feinschmecker – for å nevne noen.

Utvikle gode, helhetlige og bærekraftige produkter

– Ansettelsen av Jørn Dahl er helt nødvendig for å styrke vår prosjektdivisjon og for fortsatt kunne utvikle gode, helhetlige og bærekraftige produkter, sier prosjektdirektør i Haut Nordic, Martin Land.

– Dahl skal med sin gode erfaring og kreativitet spesielt jobbe med å videreutvikle Miklagard som et unikt hotell konsept og vil også bli involvert i implementeringen og oppstarten av dette hotellet, sier Land.

Gode visjoner og verdier

– Haut Nordics visjoner og verdier, samt alle de gode kollegaene, var virkelig det som trigget meg aller mest til å bli en del av. Sammen med resten av teamet i Haut Nordic skal vi skape noe som er unikt og fremtidsrettet. «Vi skal tørre å tenke nytt». Dette er store ord som vi sammen skal jobbe for å gi mening hver dag. Vi skal legge vekt på detaljene som igjen skaper helhetlige konsepter. Dette er noe både våre gjester og våre ansatte skal dra god nytte av i fremtiden. Jeg er veldig stolt og ydmyk av å få bli del av et så kunnskapsrikt miljø, hvor det er en flott kultur i inkludering og deling av kompetanse for å nå målene. Jeg gleder meg til å følge alle prosjektene våre fra start til mål, sier Jørn Dahl.

– Det å fortsatt være en del av prosjektet også etter at de har åpnet dørene er noe jeg har savnet i min tidligere jobb. Gleder meg til å jobbe målrettet med dette teamet hvor vi sammen skal skape og videreføre vårt «Miklagard» til å bli det unike hotellet som vi trenger i Norge, sier Dahl videre.

Haut Nordic

Haut Nordic er Norges eneste fullservicekonsern, og utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

Haut Nordics største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice Hotels. Alle Haut Nordics eksisterende hoteller er en del av Nordic Choice Hotels franchisepartneravtale.

Selskapet har også avtaler med Big Horn og Peppes Pizza.

I tillegg til det svært populære event & konferansesenteret Magazinet i Kongsberg, bygger Haut Nordic hotellet Miklagard på Gardermoen, et hotell konsept med utsikt over Miklagard golf bane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer. Hotellet får også en egen Spa avdeling og blir et ettertraktet hotell i nærheten av Oslo lufthavn. Haut Nordic bygger også nytt hotell i Kongsberg og har et nytt hotell under etablering i Oslo Airport City.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS