Trysil Hotell er konkurs. (Foto: Hotellet)

Trysil Hotell er konkurs

RT Hotelldrift AS, selskapet som har driftet Trysil Hotell og Restaurant de siste tre årene, er konkurs. Dermed har hotellet måttet stenge dørene.

Publisert

Hotellet skal ha røtter helt tilbake til 1700-tallet, ifølge nettsiden Trysilhotell.net.

Det er Tommy Alexander Hollseter og Rikard Jansson som eier RT Hotelldrift AS (50 prosent hver).

Norlandia har forsøkt å selge

Trysil Hotell og Restaurant var tidligere i Norlandia Hotel Group, som drev hotellet gjennom selskapet Trysil Hotelldrift, men selskapet valgte for noen år siden å trekke seg ut av Trysil.

Hotellet eies i dag av Norlandia Eiendom AS, som har forsøkt å selge hotellet – uten hell. I 2012 fikk Trysil kommune tilbudet om å kjøpe bygget som helsehus, noe kommunestyret takket nei til, melder Østlendingen.

Stengt siden fredag

Hotellet har vært stått stengt siden fredag, med beskjeden «stengt på ubestemt tid» klistret på inngangsdøra, melder Ostlendingen.no. Tirsdag 27. september ble det i Sør Østerdal tingrett meldt oppbud i selskapet. Advokat Geir Langhelle er oppnevnt som bostyrer i saken.

– Jeg jobber med å få oversikt, og tar sikte på et snarlig møte med de ansatte, sier Langhelle til Ostlendingen.no.

Også asylmottak

Høsten 2015 fungerte hotellet også som midlertidig asylmottak for 57 flyktninger over en periode på to måneder, melder avisen.

Hotellet, som ligger inntil hovedveien i Trysil, har 31 rom. Ifølge opplysningger på Proff.no har 15 personer arbeidet på hotellet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS