Arne Brimi fikk Horecabransjens Ærespris i 2017. Her sammen med juryleder og prisutdeler Kristin Krohn Devold. (Foto: Morten Holt)
Arne Brimi fikk Horecabransjens Ærespris i 2017. Her sammen med juryleder og prisutdeler Kristin Krohn Devold. (Foto: Morten Holt)

Hvem får Horecabransjens Ærespris i 2020?

I 2014 var det nylig avdøde Rica-gründer Jan E Rivelsrud som ble tildelt bransjens høyeste utmerkelse, «Horecabransjens Ærespris», mens Arne Brimi fikk prisen i 2017. Hvem får prisen i 2020?

Publisert

Juryen er godt i gang med sitt arbeid, og prisen skal deles ut for tredje gang på Smak 2020, som arrangeres fra 3. til 6. mars neste år.

Viktige kriterier

Prisen blir delt ut til en ledende aktør i bransjen, som har fremhevet seg betydelig innenfor overnattings- og/eller serveringsbransjen gjennom mange år.

«Horecabransjens Ærepris gis til en person som i tillegg til å ha vært markant i bransjen i en årrekke, også har vært en forbilledlig arbeidsgiver med tanke på etisk standard, kvaliteten på HRM (særlig bredt på rekruttering ved lærlinger), og med gode/tilfredsstillende økonomiske resultater over tid. Vinneren bør ha stått for nyskapning, forankret i norsk virkelighet», heter det i kriteriene.

Deles ut på åpningskonferansen

«Horecabransjens Ærespris» deles ut i forbindelse med Smaks åpningskonferanse tirsdag 3. mars 2020.

Det er NHO Reiseliv, BFSN og magasinet Horeca (Horecanytt.no) som står bak prisen.

Gjennom mange år delte NHO Reiseliv og Horeca ut prisene «Årets restauratør» og «Årets hotelleder». Fra og med 2014 ble de to prisene slått sammen til én pris; Horecabransjens Ærespris.

Juryen

– Ledende aktører i horecabransjen, som over tid har lyktes, fortjener å bli beæret med en høythengende pris, samtidig som bransjen trenger eksempler til etterfølgelse, sier juryleder Kristin Krohn Devold.

Foruten Krohn Devold, sitter Morten Karlsen (NHO Reiseliv Innkjøpskjeden), Joe Harald Strand (daglig leder i BFSN) og Morten Holt (redaktør i Horeca) i juryen.

Hedersprisen i 2020 deles ut på Smak 2020 av administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

Foruten et originalt tegnet diplom, gitt av Ask media/Horeca, får prisvinneren et originalt kunstverk, gitt av NHO Reiseliv/BFSN.

Les også: Horecabransjens Ærespris 2017 til Arne Brimi

Les også: Horecabransjens Ærespris 2014 til Jan E Rivelsrud

Les også: Minneord, Jan E Rivelsrud (publisert 3. oktober 2019)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS