John E Bakketun1

\"Årets hotelleder\" og \"Årets restauratør\" skal kåres

Årets hotelleder 2009 og Årets restauratør 2009 skal kåres på SMAK09 på Lillestrøm 3. februar, og jakten på gode kandidater er i gang. Kanskje du kjenner noen? Ikke nøl med å fremme forslag.

Publisert

Horecaprisene Årets hotelleder og Årets restauratør er instituert av fagbladet Horeca og NHO Reiseliv, og ble delt ut for første gang på 4 messer i 2006.

Les også: Smak09 med mange konkurranser og priser

Prisen er et originaltegnet diplom og et kunstverk.

Vica i Alta

De første vinner av prisen Årets hotelleder var i 2006 vertskapet Gunvor og Knut Rydningen ved Quality Vica Hotell i Alta, for "eksepsjonelt god drift av et lite familiedrevet byhotell, med forbilledlig lønnsomhet som kommer av fremragende salgsinnsats av et godt produkt, som gjestene verdsetter ved i vise en helt unik lojalitet, som igjen skyldes den personlige omsorg de blir gjenstand for i hotellet", som det het i juryens begrunnelse.

Værtshuset Pieder Ro

Den første som ble kåret til Årets restauratør, var gründer og driver av Værtshuset Pieder Ro i Kristiansand, Jan Jeroll Kristiansen, for "å ha skapt en restaurant tuftet på norske tradisjoner, med bevisst nærhet til havets gode råvarer, en folkelig meny som har bred appell - og for effektiv drift av en à la carte-restaurant med tilsvarende god lønnsomhet, som også skyldes forbilledlig god kostnadsstyring".

Verdige prisvinnere der ute?

- Meget verdige prisvinnere, som begge oppfylte kriteriene: innovative og dyktige ledere som driver markedsrettet og oppnår gode resultater med høyeste servicegrad. Så kjenner du noen som hadde fortjent prisen ut fra de samme kriteriene, ikke nøl med å ta kontakt, sier jurymedlem, regiondirektør i NHO Reiseliv John Einar Bakketun.

Forslag kan fremmes, gjerne med begrunnelse og referanser til John Einar Bakketun (john.e.bakketun@nhoreiseliv.no) eller Odd H. Vanebo (odd@askmedia.no).

"
Powered by Labrador CMS